04.12. Onneksi olkoon: Airi, Aira | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

PERUTTU: Joulupolku

Lauttasaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli28.11.2020 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli

Aluehallintoviranomaiset ja Helsingin kaupunki ovat linjanneet uudet rajoitustoimenpiteet koskien yleisötilaisuuksia, ja rajoitukset astuvat voimaan maanantaina 30.11. Otamme Uudenmaan koronatilanteen vakavasti ja haluamme omalla toiminnallamme ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Osallistujien turvallisuus on kaikissa tapahtumissamme ensisijainen asia. Haluamme omalla toiminnallamme tehdä kaikkemme viruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi, minkä vuoksi olemme päättäneet perua huomisen 28.11. Joulupolku-tapahtuman.

Seurakunta sykkii kuitenkin vahvasti Lauttasaaressa. Heikkiläntie 7:n väistötilaan voi tulla hiljentymään arkisin klo 10-18 välisenä aikana, pidämme huolta turvajärjestelyistä. Käytäthän väistötilassa kasvomaskia, ellei sen käyttöön ole terveydellistä estettä. Ovet eivät ole kiinni myöskään sosiaalisessa mediassa, jossa olemme kirkkona vahvasti läsnä. Meidät tavoittaa myös keskusteluapuun puhelimitse. Diakoniatoimiston päivystyspuhelin palvelee tiistaisin ja torstaisin klo 10-11 numerossa 09 2340 4318. Päivystävä pappi on tavoitettavissa arkisin klo 9-21 p. 09 2340 4302.

Koronatilanne saadaan kuriin, jos teemme yhteisönä kaiken tarvittavan tautitilanteen hidastamiseksi. Lauttasaaren seurakunnasta on myös siirtynyt työntekijöitä auttamaan koronajäljityksessä, jotta tartuntaketjuja saadaan katkaistua.

Valmistelemme Joulupolkua 19.12. ja ideoimme joulun tapahtumien toteutusta ulkoilmatilaisuuksina, mikäli ajankohdan tilanne sen sallii. Vahvistamme tapahtumien toteutuksen verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme.