22.10. Onneksi olkoon: Anja, Anita, Anniina, Anitta, Anette | Palaute
Lauttasaaren kirkko

Oletko huolestunut? Helpottaisiko, jos saisit puhua asiasta? Seurakunta auttaa ja kuuntelee.

Lauttasaaren seurakunta

23.03.2020, 08:56 /  päivitetty 25.03.2020, 13:20
Nainen, puhelin, vaalea tausta.

Koronaviruksen leviäminen aiheuttaa ahdistusta ja pelkoa, mutta näiden tunteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Tarjoamme Lauttasaaren seurakunnassa keskusteluapua päivittäin klo 9-21; voit soittaa päivystävälle papille numeroon 09 2340 4302 ja diakoniapäivystykseen numeroon 09 2340 4318.

Seurakunta on auki, vaikka kokoava toimintamme onkin tauolla koronaviruspandemian leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Olemme läsnä ja palvelemme uusilla tavoilla muuttuvassa tilanteessa.

Olet tervetullut hiljentymään Lauttasaaren kirkkoon. Kirkko on avoinna joka päivä klo 12-18. Pidämme huolen, että tilassa ei ole samanaikaisesti yli 10 ihmistä. Seurakunnan papit pitävät kirkossa omaan tahtiin pieniä rukoushetkiä ja tarjoavat mahdollisuuden yksityisehtoolliseen tai yhteisrukoukseen.

Kokoontumisrajoitusten vuoksi jumalanpalveluksemme toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Striimaamme jumalanpalvelukset seurakunnan Facebookissa sunnuntaisin klo 11 ja keskiviikkoisin klo 19.

Lauttasaaren seurakunta on mukana Helsinki-apu projektissa, jonka kautta koordinoidaan paikallisesti Helsingin kaupungin, seurakunnan, järjestöjen ja vapaaehtoisten antamaa apua sitä tarvitseville. Apu on suunnattu yli 70-vuotiaille. Ikääntyneitä tullaan tavoittelemaan puhelimitse, tarjoamaan keskusteluapua ja auttamaan arjessa esimerkiksi kauppa- ja apteekkiasioinnissa. Työ riskiryhmiin kuuluvien lauttasaarelaisten auttamiseksi on aloitettu.