08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Katukappeli

Tervetuloa Vuosaaren jumalanpalveluksiin ja messuihin!

Vuosaaren seurakunta

02.02.2018, 11:58 /  päivitetty 10.01.2020, 15:11
Tervetuloa seurakuntamme jumalanpalveluksiin - Jumalan kansan yhteisiin juhliin! Jumalan sana, musiikki, pyhän kohtaaminen ja ehtoollisen lahja virvoittavat. "Tulkaa minun luokseni te kaikki työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon."

Sunnuntain yhteinen messu ja arkisen viikon keskellä oleva iltakirkko kutsuvat meitä Jumalan hoidettaviksi. Jumalan sana, musiikki, pyhän kohtaaminen ja ehtoollisen lahja virvoittavat. "Tulkaa minun luokseni te kaikki työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon."

Jumalanpalvelukset

Tervetuloa seurakuntamme jumalanpalveluksiin - Jumalan kansan yhteisiin juhliin! Seurakuntamme viettää säännöllisesti messua kolmessa eri kirkossa tai kappelissa.

Messu Vuosaaren kirkossa sunnuntaisin klo 11

Joka sunnuntai messussa kuulemme sanaa, vietämme yhteistä ehtoollista, laulamme virsiä ja paljon muuta. Lapsille on lastennurkka, jossa voi messun aikana vaikkapa lukea tai piirtää. Messun jälkeen kirkkokahvit Taivaanranta-seurakuntasalissa.

Iltakirkko ja arki-illan ehtoollinen Katukappelissa torstaisin klo 18

Joka arkitorstai vietämme yhteistä ehtoollista ja laulamme virsiä tai hengellisiä lauluja Columbuksen kauppakeskuksessa sijaitsevassa Katukappelissa. Tervetuloa arjen keskeltä sanan ääreen!

Iltapäiväkirkko Katukappelissa

Sunnuntaisin noin kerran kuukaudessa vietämme iltapäiväkirkkoa Katukappelissa, jossa saamme nauttia sanaa ja rukousta, kohtaamista ja jakamista, lepoa ja virkistystä. Tervetuloa Katukappelin iltapäiväkirkkoon!

Iltapäiväkirkkojen päivät voi etsiä hakupalvelulla.

Kirjoita hakusana Iltapäiväkirkko sivulla olevaan ylimpään laatikkoon.

Saarnablogi

Osa seurakuntamme messujen ja jumalanpalvelusten saarnoista päivitetään nettiin. Saarnoja julkaistaan aika harvakseltaan, mutta jo julkaistuja saarnoja voit lukea blogissa Sanaa ja saarnoja.

http://sanaajasaarnoja.blogspot.fi/

Haluatko mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia?

Vuosaaren seurakunnassa toimii aktiivisesti seurakuntalaisista koostuvia jumalanpalvelusryhmiä. Tule mukaan toteuttamaan yhteisiä messuja!

Joka sunnuntain messussa on mukana ryhmä seurakuntalaisia, jotka toimivat erilaisissa tehtävissä messun yhteydessä. Näitä tehtäviä on mm. kirkkovieraiden vastaanottaminen, virsikirjojen ja messuohjelmien jakaminen, raamatuntekstien lukeminen, esirukouksessa avustaminen, kirkkokahvien keitto, kolehdin kerääminen, kirkkosalin somistaminen ja valmistelu messua varten. Myös kirkonpenkissä istuminen ja messussa mukana oleminen voi olla yksi ryhmäläisen tehtävä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan jumalanpalvelusryhmien toimintaan! Tervetulleita ovat kaikenlaiset ja kaikenikäiset seurakuntalaiset: he jotka ovat jo aktiivisesti monessa muussa seurakunnan toiminnassa mukana ja he jotka vasta tutustuvat siihen mitä toiminta voi olla ja jotka eivät vielä ole löytäneet omaa tapaansa osallistua seurakunnan toimintaan. Oleellista on, että haluaa tulla mukaan jumalanpalvelukseen.

Seurakunnassa toimii useita jumalanpalvelusryhmiä, ja jokaisessa messussa mukana on yksi ryhmä, joka suunnittelee messun yhdessä papin ja muiden vuorossa olevien työntekijöiden kanssa. Messuvuoroja ryhmälle tulee n. 2–3 kuukauden välein. Toivomme, että voit sitoutua olemaan mukana ryhmässä ainakin vuoden ajan.

Voit ilmoittautua ryhmäläiseksi tai kysellä lisätietoja ottamalla yhteyttä ryhmien koordinaattorina toimivaan Marketta Antolaan, marketta.antola@evl.fi, p. 050 447 4833.

Tule mukaan kehittämään Vuosaaren seurakunnan elämää – messu on koko seurakunnan yhteinen asia!

Avoin virsikirja jossa näkyy virsi