30.04. Onneksi olkoon: Mirja, Miia, Mira, Mirva, Mirka, Mirjami, Mirella, Mirkka | Palaute
Katukappeli

Sydän sulaa musiikkiin: konsertteja, kuoroja ja musiikkitoimintaa | Vuosaari

25.08.2022, 20:24 /  päivitetty 13.01.2023, 19:16
Anna musiikin kuljettaa!

Musiikkitoimintaa, konsertteja ja kuoroja kaiken ikäisille

Meillä on musiikkitoimintaa kaiken ikäisille: Muskarit, kaksi lapsikuoroa, nuorten bändi ja kuoro, gospelkuoro, kirkkokuoro, lauluryhmä – mikä näistä olisi sinun paikkasi? Ottaisimme mielellämme sinut mukaan! Osallistuminen ei maksa mitään, mutta siihen voi jäädä koukkuun ja saada musiikin kautta ihania uusia kokemuksia!

Tulevia konsertteja

Alla olevasta listauksesta näet tulevat konsertit, tilaisuutta klikkaamalla saat lisätietoja.

Pieniä minuuttikonsertteja kotisohvalla

Kutsumme sinut pieniin tallennettuihin musiikkihetkiin. Osallistua voit vaikka metrossa, bussissa, kotisohvalla tai anoppilassa – missä ikinä sopivasti satut olemaan. Minuuttikonsertti nimitys juontuu tallenteiden muutaman minuutin kestosta. Katsoa voi vaikka yhden kerrallaan, tai sitten nauttia koko sarjan saman tien, ja olla melkein kuin konsertissa. Tallenteiden musiikki on äänitetty Vuosaaren kirkossa. Pianossa ja uruissa on kanttori Hanna Virtanen.

Ohjelmistosta löydät mm. iki-ihanan Finlandian, Griegin Aamutunnelmia, César Franckin Panis Angelicuksen, Vivaldin Talven tai Sibeliuksen rakastetun Valse Tristen.

Halutessasi voit myös lähettää toiveita tulevista musiikkikappaleista. Toiveet sähköpostilla hanna.virtanen@evl.fi.

Kaikki konsertit voit katsoa täällä.

Lauletaan yhdessä

Lauletaan yhdessä ajankohtaisia virsiä, hengellisiä lauluja ja kansanlauluja. Laulattajana Anja Hinkkanen. Tule nauttimaan yhteisestä laulun ilosta!

‍Tulevat Lauletaan yhdessä tilaisuudet alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Nuorten Valon ääni

Valon ääni on nuorten musiikkiryhmä, joka valmistelee musiikkia pääasiassa nuorten tilaisuuksiin, mm. konfirmaatioihin ja nuortenmessuihin. Säteilevään joukkoomme mahtuu mukaan niin soittajia kuin laulajiakin! Harjoittelemme projektiluonteisesti.

‍Tulevat harjoitukset alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Aikuisten kuoroissa on musiikin ilottelua ja tilaa uusille laulajille

Kurkista mahdollisuuksiin, etsi oma paikkasi ja tule mukaan!

Gospelmimmit

Projektiluontoinen gospelkuoro naisille. Laulamme hyvällä energialla ja svengillä uudempaa hengellistä musiikkia niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta. Kokoonnumme projektiluontoisesti keskiviikkoisin, ja kukin projekti päättyy esiintymiseen messussa. Tasovaatimukseksi riittää, että pysyt äänessä (eli sävelkorkeudet ovat oikeat).

Tulevat harjoitukset alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Vuosaari-kuoro

Vuosaari-kuoro on hyvän mielen kuoro, joka tuo ja vie hyvää mieltä, ja mikä parasta, kaikki ovat tervetulleita mukaan laulamaan!

Tulevat harjoitukset alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Gaudium

Neliäänistä ja monipuolista kirkkomusiikin ohjelmistoa laulava sekakuoro.

Tulevat harjoitukset alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Kuorotoimintaa myös eskareille ja kouluikäisille

Lapsikuoro Valonsäteet ja laulukerho Loiste!

Lapsikuoro Valonsäteet on harrastekuoro eskari-ikäisistä tokaluokkalaisiin. Iloitaan musiikista ja opitaan uutta.

Laulukerho Loiste! on laulukerho aina kolmasluokkalaisista seiskaluokkalaisiin. Hyvän mielen kerhossa oppii uusia lauluja, leikkejä ja saa uusia kavereita. Erityistaitoja ei tarvita, tärkeintä on, että tykkäät laulaa!

Kysy rohkeasti lisää kanttoreilta ja ilmoittaudu mukaan.

Tulevat harjoitukset alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Muskari on musiikin iloa lapsille

Muskarissa lauletaan, soitetaan, kuunnellaan ja liikutaan musiikista nauttien hengellisyyttä unohtamatta. Ryhmässä kehittyvät myös lapsen sosiaaliset ja motoriset taidot ikäkauden huomioon ottaen.

Lue lisää Muskarista täältä.

Muskareihin on ilmoittautuminen, lisätiedot ja vapaiden paikkojen tiedustelut yllä olevan "lue lisää muskarista" linkin kautta.

Seuraavat muskarikerrat alla. Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi (tai ryhmät ovat täynnä) ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.

Lisätiedot musiikkitoiminnasta