28.09. Onneksi olkoon: Arja, Lenni | Palaute
Käpylän kirkko

Joulun odotuksen ihanuutta -konsertti

Oulunkylän seurakunta

08.12.2019 klo 15:00 - 16:00 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, 00610 Helsinki

Käpylän Lionsklubin ja Helsingin Työväen Orkesterin järjestämässä konsertissa ”Joulun odotuksen ihanuutta” laulusolistina on sopraano Marika Krook. Konsertissa on runsaasti kaunista orkesterimusiikkia, joka rytmittää upeita laulusooloja ja duettoja, joissa Marika Krookin kanssa laulaa Käpylässä kanttorina toiminut baritoni, Hannu Leskinen. Konsertissa on myös yhteislauluna orkesterin säestyksellä virsi Maa on niin kaunis.

Oopperalaulaja Marika Krook voitti vuonna 1992 Tallinnan kansainvälisen oopperalaulukilpailun. Hän on näytellyt monissa musikaaleissa, myös Claes Olssonin elokuvassa Ihanat naiset rannalla. Marika Krook osallistui vuonna 1998 Edea-yhtyeen laulajana Eurovision laulukilpailuun kappaleella ”Aava” voitettuaan Suomen karsinnat.

Konsertissa Helsingin Työväen Orkesteria johtaa Luis Ramirez, syntyjään chileläinen viulutaiteilija ja kapellimestari, jolle Käpylä on tuttu kaupungin osa. Sillä Ramirez asui Käpylässä toimiessaan viulunsoiton opettajana Käpylän musiikiopistossa. Helsingin Työväen Orkesteri on tasokas harrastelijaorkesteri, jonka ohjelma on laaja-alainen ja vaativa käsittäen mm. sinfonioita ja tarvittaessa kevyempää menoa. Orkesteri on mm. kevättalvisin vauhdittanut lukiolaisten klassisia vanhojen tansseja. Käpylän kirkossa su 8.12.2019 kello 15.00 pidettävän Joulun Odotuksen Ihanuutta-konsertin ohjelma maksaa 15€. Ohjelmatuotolla tuetaan mm. käpyläläistä nuorisotoimintaa ja Lions-liikkeen kautta mm. sokeuden ehkäisyä maailmalla.

Joulun odotuksen ihanuutta -juliste.