05.02. Onneksi olkoon: Asser | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Lapsiperheiden kerhot keväällä 2023

Kannelmäen seurakunta

02.01.2023, 15:19
Tervetuloa lapsen kanssa avoimiin kerhoihin, Klanun Mummolaan ja liittymään Päkän ja Pulmun kirjepyhäkouluun!
Piirretyssä kuvassa äiti vauva sylissään, saparopäinen lapsi matolla leikkimässä ja mummo lukemassa lapselle.

Kerhot Klanulla

Porraskäytävässä Klanulla on kaksi hissiä, joilla voi tuoda rattaat ylös. Ylhäällä rattaille on oma parkki. Ilmoittautumista ei kerhoihin tarvita. Toiminta on avointa ja maksutonta. Hiljaisella viikolla 14 ei ole kerhoja.

  • Esikoisvauvakerho torstaisin klo 10.30–12. Kohtaamispaikka alle 1-vuotiaiden esikoisvauvojen perheille. Avoimet ovet ja kahvitarjoilu. (Ajalla 19.1.–11.5., ei 6.4.)
  • Vauvakerho tiistaisin klo 10.30–12. Kohtaamispaikka alle 1-vuotiaille vauvoille vanhemman kanssa. Avoimet ovet ja kahvitarjoilu. (Ajalla 17.1.–16.5., ei 14.3., 4.4.)
  • Perhekerho keskiviikkoisin klo 9.30–11.30. Perhekerhossa leikitään, pidetään hartauksia, juodaan kahvit ja mehut, lauletaan ja askarellaan. Parittomilla viikoilla on tarjolla lounas. Avoimet ovet. Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja aikuiset! (Ajalla 18.1.–17.5., ei 5.4.)

Klanun Mummola

Lapsille ja aikuisille yhdessä, leikkiä, askartelua ja lukemista yhdessä vapaaehtoisten mummojen kanssa. Mummolassa on avoimet ovet.
Tarjolla on välipalaa. Tavataan Mummolassa kerran kuussa lauantaisin 4.2., 4.3., 25.3. ja 6.5. klo 10–13 Klanulla. Tiedustelut Marjo Visa.

Päkän ja Pulmun kirjepyhäkoulu

Liity mukaan kirjerinkiin ja vietä pyhäkouluhetki 3–10-vuotiaan lapsen kanssa kotona. Lapset saavat kuusi kertaa vuodessa seurakunnasta postia, joka sisältää:

  • Kirjeen lapselle
  • Raamatun kertomuksen tai kirkkopyhään liittyvän tarinan
  • Värityskuvan / Askarteluidean

Ilmoittautumiset Marjolle, marjo.visa@evl.fi Laitathan viestiin lapsen nimen ja iän, osoitteen ja huoltajan yhteystiedot.

Perhemessut Kannelmäen kirkossa

22.1. VAUVAKIRKKO. Virpi Koskinen, Janette Lintelä, Kaija Aalto, Anne Myllylä

26.3. PERHEMESSU. Lotta Petäjäniemi, Nina Rajamäki, Sirkku Rintamäki, kirkkomusiikin opiskelijoita, Lapsi- ja nuorisokuoro Kannelkellot. Lastenmusiikkia rikkaasti sisältävä messu, jonka jälkeen ulkona tarjolla keittoa ja puuhaa lapsille.

30.4. PERHEMESSU ja messun jälkeen ulkona tarjolla keittoa ja puuhaa lapsille. Nina Rajamäki, Lotta Petäjäniemi, Janette Lintelä, Kaija Aalto, Sirkku Rintamäki.