07.05. Onneksi olkoon: Helmi, Kastehelmi | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Kesän 2021 rippikouluihin valmistaudutaan etäyhteyksin

Kannelmäen seurakunta

29.01.2021, 14:39 /  päivitetty 29.01.2021, 14:54
Tahdomme varmistaa, että jokainen nuori voi käydä rippikoulunsa turvallisella tavalla poikkeusolojen aikana.
Rippikoululaisia istuu lattialla ringissä pelaamassa tehtäväkorteilla.

Rippikoulut pidetään kesällä 2021

Ohjeet kesän toimintaa varten tarkentuvat kevään aikana. Myöhemmin keväällä rippikoululaiset saavat sähköpostitse rippikouluryhmänsä oman infokirjeen.

Riparilaisten starttitapahtuma ja vanhempien info pidetään verkossa

Rippikoululaisille pidetään yhteinen rippikoulun starttitapahtuma keskiviikkona 3.3. klo 18-19 etätapahtumana. Linkki tähän tapahtumaan lähetetään rippikoululaisille myöhemmin sähköpostitse.

Vanhemmille ja huoltajille järjestetään myös oma infotapaaminen keskusteluineen toukokuussa. Linkki lähetetään huhtikuussa.

Konfirmaatiot syksyllä

Kaikkien ryhmien konfirmaatiot pidetään syksyllä 2021 viranomaisohjeita noudattaen. Konfirmaatioiden ajat tarkentuvat kevään ja kesän aikana.

Lisätietoa kantsunurkka.fi:ssä ja Virpi Koskiselta

Rippikouluasioista kerromme ajantasaisesti kantsunurkka.fi-sivustolla

Jos sinulla on riparipaikka Kannelmäen rippikoulussa ja et ole saanut edellä mainittuja tietoja sähköpostitse, olethan yhteydessä Virpi Koskiseen. Virpiltä voi kysellä myös tarvittaessa muita lisätietoja. virpi.koskinen@evl.fi, p. 09 2340 3822

Kuva on ajalta, jolloin oli turvallista olla lähekkäin. Koronarajoitusten aikana huolehdimme toistemme ja omasta terveydestä pitämällä välimatkaa toisiimme. Mutta sekin aika vielä tulee, että voimme unohtaa turvavälit ja viettää taas rennosti aikaa yhdessä.