25.10. Onneksi olkoon: Sointu | Palaute
Kannelmäen seurakunta

Kehitysvammaisille

24.09.2020, 16:31

Kehitysvammaistyö tarjoaa kehitysvammaisille kirkollisia palveluja ja puolustaa kehitysvammaisten oikeuksia kirkossa.

Kehitysvammaistyön tarkoituksena on tukea kehitysvammaisten hengellisyyttä. Kuuntelemme kehitysvammaisten omia toiveita ja pyrimme toteuttamaan heidän ideoitaan.

- Läsnäolo ja yhdessä ihmettely on meille se pääasia, kehitysvammaistyön pappi Kati Koskinen sanoo.

Kehitysvammaistyö järjestää monenlaista aktiviteettia ja toimintaa kehitysvammaisille sekä heidän perheilleen - tule mukaan joukkoon! Alta löydät tietoja tapahtumista. Nyt korona-aikana niitä on vähän vähemmän.

Tai jos haluat jutella koronatilanteesta tai jostain muusta mielen päällä olevasta asiasta, ota yhteyttä Katiin. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.

Rippikouluja on tarjolla nuorten leireistä ja päivärippikouluista aikuisten yksityisiin rippikouluihin. Rippikouluun voi tulla sinä vuonna, kun täyttää 15 vuotta, tai myöhemmin. Tulevan vuoden ryhmät pyritään muodostamaan jouluun mennessä. Ota yhteyttä vammaistyön pappiin - mietitään sinulle sopivin riparivaihtoehto. Diakonian blogista voit lukea leirikokemuksia.

Lue myös: Riparikokemus on tärkeä myös erityisnuorille

Riparille! Kesän 2021 ripari-ilmoittautuminen on nyt käynnissä, ota yhteyttä niin suunnitellaan, millainen ripari olisi juuri sinun nuorellesi sopiva.

Lisätietoja Katilta, yhteystiedot sivun yläosassa.

Syksyn 2020 toiminta

Klubi-illat kokoontuvat joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18-19.30 Malmilla, Pekanraitti 16. Tänä syksynä 1.10., 5.11. ja 3.12. Tiedossa mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä sekä hartaus.

Verkkokahvila: Ystävät ja toiset ihmiset ovat tärkeitä. Tänä syksynä voit tavata uusia tai vanhoja ystäviä myös etäkahveilla. Osallistuminen verkkokahvilaan edellyttää nettiyhteyttä kännykän tai tietokoneen kautta.

Verkkokahvilatapaamiset tiistaisin klo 17-18.30 alkaen 8.9. osoitteessa https://meet.jit.si/Erilaistenystavienetakahvit

Kahvilassa juttelemme yhdessä päivän aiheesta, mukana myös vierailijoita. Tule mukaan juttelemaan!

Ystävyydenbrunssia ei ole.

Syksyn ohjelmakirje ilmestyy syyskuun aikana. Sitä ei lähetetä koronan takia, vaan kaikki tulee olemaan uutiskirjeessä

LIIKUNTAHAASTE STARTTAA, OLETKO VALMIS?

Liikkuminen on tärkeää, jotta pysymme virkeänä ja kunnossa. Liikkua voi monella eri tapaa, vaikka kävelemällä, jumppaamalla tai tanssimalla. Millaisia tapoja sinä keksit liikkua?

Laita minulle viestiä niin lähetän sinulle liikuntapassin, johon voit merkitä kaikki ne kerrat, kun olet liikkunut. Voit myös tulostaa passin TÄÄLTÄ.

Saat itse päättää, millaista liikuntaa harrastat saadaksesi passin täyteen. Kun passisi on täynnä, laita Kati-papille viesti, sillä 100 ensimmäistä saa palkinnon.

Tämän syksyn mahtavin liikuntahaaste alkaa Korson kirkosta perjantaina 25.9 klo 17.30-18.30. TÄHÄN tulee linkki, josta pääset seuraamaan tapahtumaa. TULE MUKAAN!

Ruokailupaikkavinkki: Hävikkiruokaravintolat Waste&Feast Itäkeskuksessa ja Malmilla

Waste&Feast-ravintoloissa lounas ma-pe klo 11-13 Matteuksenkirkolla, Turunlinnantie 3, Itäkeskuksen metrolta n. 200 m, sekä Malmilla, Pekanraitti 16. Lounas maksaa 3€/6 €. Waste kertoo siitä, että ravintola sitoutuu ekologisiin arvoihin. Hyödynnetään ruokahävikkiä sekä suositaan kierrätystä ja materiaalien ja tarvikkeiden hyötykäyttöä. Feast kertoo juhlasta. Aina kun ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa, vaikka hyvän ruoan ympärillä, on kyse juhlasta.