10.12. Onneksi olkoon: Jutta | Palaute | På svenska | In English

Kallion seurakunta

Täältä voit noutaa tai katsoa seurakuntien joulukalenterin

21.11.2019, 07:13 /  päivitetty 02.12.2019, 08:51
Postin lakko viivästyttää Helsingin seurakuntien joulukalenterijakelua. Kalenteri jaetaan osoitteellisina koteihin, joissa on vähintään yksi evankelis-luterilaisen seurakunnan jäsen, mahdollisimman pian lakon päätyttyä.Viivästyksestä johtuen kalentereita jaetaan aiempaa enemmän Helsingissä myös käsin tapahtumissa ja toimipisteissä. Lisäksi kalenterin luukkukuvat julkaistaan Kirkko Helsingissä -sosiaalisen median kanavissa luukku luukulta adventin aikana.

Luukkukuvat ja tekstit voit katsoa päivittäin 1.–25.12. esimerkiksi Helsingin seurakuntien yhteisiltä sosiaalisen median Kirkko Helsingissä -tileiltä eli Facebookista www.facebook.com/kirkkohelsingissa, Instagramista @kirkkohelsingissa tai Twitteristä @Kirkko_HKIssa.

Kalenterin voi itse noutaa karttaan merkityistä toimipisteistämme. Merkintää klikkaamalla saat näkyviin paikan tarkemmat tiedot ja aukioloajat.

Punaisten merkkien paikoista saa myös ruotsinkielisiä kalentereita. Jaossa on myös englanninkielisiä kalentereita. Kartasta näet ajantasaisimman tiedon kalentereiden saatavuudesta. HUOM! Itsenäisyyspäivänä 6.12. kirkkoherranvirastot ja seurakuntatoimistot ovat kiinni.

Muiden pääkaupunkiseudun seurakuntien joulukalentereiden jakelupaikat:

Espoon jakelupaikat

Vantaan jakelupaikat

Kauniaisten jakelupaikat

Lue myös: Pääkaupunkiseudun seurakuntien jäsenet saavat jälleen joulukalenterin lahjaksi joulunodotukseen

Pääkaupunkiseudun seurakuntien joulukalenteri 2019
Kalenterin kuvituksesta vastaa tänä vuonna Maria Sann.