03.10. Onneksi olkoon: Raimo | Palaute
Kallion seurakunta

Seurakuntaneuvosto antoi lausunnon Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2023 talousarviosta ja 2023–2025 toiminta- ja taloussuunnitelmasta

08.11.2022, 20:09
Seurakunta esittää lausunnossaan, että talousarvioon varataan määräraha kirkkotilojen saavutettavuuden ja esteettömyyden edistämiseen sekä kirkkotilojen monimuotoisuuden lisäämiseen.
Vasemmalla kuva Kallion kirkosta dronesta kuvattuna oikealla tekstit Tiedote ja Uutisia seurakuntaneuvostosta sekä kellonkuvaikoni jossa lukee Kallion seurakunta

Seurakuntaneuvoston toimikausi alkaa olla lopuillaan.

Toiseksi viimeisessä kokouksessaan seurakuntaneuvosto:

- otti kantaa Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2023 talousarvioon ja vuosien 2023–2025 toimintasuunnitelmaan. Se nosti lausunnossaan esille muun muassa kirkkotilojen monimuotoisuuden lisäämisen tarpeen ja verkkosivujen uudistamisen kiireellisyyden. Lausunto on luettavissa kokonaisuudessaan tästä.

- kuuli Kalasatamassa vuoden 2023 alusta alkavasta hankkeesta ja sen tavoitteista. Hanketta esitteli Visa Viljamaa.

- tutustui Kallion seurakunnan yhteistyökutsuun saatuihin vastauksiin, joita oli tullut Paavalin ja Lauttasaaren seurakunnilta sekä Tuomiokirkkoseurakunnalta. Valitsi seurakunnan yhteistyökeskusteluihin edustajikseen Lauri Grünthalin ja Pia Pihlajan.

‍- päätti jatkaa alueviestijäyhteistyötä vuoden 2023 ajan Paavalin seurakunnan ja Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa. Mahdollisesta jatkosta sovittiin päätettäväksi vuoden 2024 talousarvion yhteydessä.

Tämän seurakuntaneuvoston viimeinen kokous pidetään tiistaina 13.12. jolloin juhlitaan myös tulevaa joulua yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Seurakuntaneuvoston 8.11. kokousten esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät täältä.