28.01. Onneksi olkoon: Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies | Palaute
Kallion seurakunta

Joulunodotusta yhdessä lasten kanssa — tutustu joulukalentereihin

03.12.2021, 10:02 /  päivitetty 03.12.2021, 10:06
Tutustu Kallion seurakunnan lapsille ja perheille suunnattuun joulukalenteriin Elipäkerran-Instassa. Myös Lastenkirkon joulukalenteri siivittää perheitä jouluun.

Kallion seurakunnan joulukalenteri lapsille Elipäkerran-tilillä


Kallion seurakunnan lapsille ja perheille suunnatulla Instagram-kanavalla tehdään yhdessä matkaa jouluun. Kalenterin luukuissa annetaan vinkkejä ja ideoita yhteiseen tekemiseen joulua kohti mentäessä. Tulossa myös arvonta.

Lasten hyvän mielen joulukalenteri löytyy siis Instagramista Elipäkerran-tililtä.

Lastenkirkon joulukalenterissa Lego-jouluevankeliumi ja eläinten jouluvalmisteluja


Onko eläimilläkin joulusiivous ja riisipuurot? Lastenkirkon videojoulukalenterissa Päkä-lammas ja hänen ystävänsä Susi Sileä selvittävät, kuinka eläimet valmistautuvat jouluun ja mistä juhlassa oikeastaan on kyse. Kalenterissa seikkailee esimerkiksi lampaita, kanoja, hevosia, alpakoita, poroja, kissoja, kenguruita ja koaloita!

Joulukalenterissa nähdään myös neliosainen Lego-animaationa kerrottu jouluevankeliumi. Lego-jouluevankeliumi on jatkoa huippusuositulle Lego-pääsiäistarina -animaatiosarjalle, jota on katsottu jo satoja tuhansia kertoja.

Lastenkirkon joulukalenteria voi seurata Lastenkirkon YouTubessa, lastenkirkko.fi -osoitteessa sekä muissa Lastenkirkon somekanavissa.

Kalenterin eläinteema on lasten toivoma. Päkä-lampaan roolissa nähdään viime vuoden kalenterista tuttu kanttori ja musiikkikasvattaja Sini Nikku. Susi Sileän roolissa nähdään Nelli Juusela. Kalenterin ovat toteuttaneet Lastenkirkon nuorten aikuisten tiimin kanssa seurakunnat ympäri Suomen.

Lastenkirkko on Suomen ev. lut. kirkon yhteinen lasten media.

Lisätietoja Lastenkirkosta: Lastenkirkko.fi.