06.06. Onneksi olkoon: Kyösti, Kustaa, Kustavi | Palaute
Kallion seurakunta

Kutsumme sinua kastamaan lapsesi - kaste on rakkautta

27.04.2023, 13:49 /  päivitetty 27.04.2023, 13:53
Postitimme tällä viikolla 102 tärkeää kutsua. Jos lapsi on jäänyt jostain syystä kastamatta, tarjoamme mahdollisuutta liittyä Kastepäivään, varata aivan oma sellainen tai pyytää pappi juttelemaan asiasta.
Iloiset ihmiset siunaavat pientä lasta kastemaljan äärellä

Tässä kirjeen teksti sinulle, jolle asia on ajankohtainen:

Onnea elämän ihmeen äärelle!

Toivon, että lapsen elämän ensimmäiset ajat ovat olleet turvallista ja rauhallista aikaa maailman myllerryksestä huolimatta. Lapsi kokee rakkautta kosketuksen ja katseen kautta.

Ristiäiset on pienen ihmisen ensimmäinen oma juhla. Juhla on aina oman perheen näköinen. Sen arvo ei ole kiinni vieraiden tai tarjoilujen määrästä. Olet tervetullut valmiiksi katettuun pöytään: Kastepäivänä 27.5. Kallion kirkossa tarjoamme teille kasteen lisäksi kaiken ristiäismekosta juhlakahveihin. Voit pyytää papin myös kotiinne teille sopivana päivänä. Pappi on aina käytettävissä keskusteluun siitä, mikä on teidän perheellenne sopivin tapa juhlistaa uutta elämää.

On ilo päästä juhlimaan yhdessä pientä ihmettä. Kasteessa Jumala kietoo pienen ihmisen ympärille turvaverkon, joka suojaa häntä läpi koko elämän. Kaste on rakkautta.

Iloa ja valoa,

kirkkoherra Riikka Reina

Kysy kastepäivästä tai sovi itsellesi sopiva ristiäisaika. Voit pyytää pappia olemaan yhteydessä myös silloin, jos haluat vain kysyä tai jutella kasteesta. Virastomme palvelee tiistaisin klo 9–14, keskiviikkoisin klo 12–17 ja torstaisin klo 9–14. Puhelin 09 2340 3600, sähköposti: kallio.srk@evl.fi