01.12. Onneksi olkoon: Oskari | Palaute
Kallion seurakunta

Kallion seurakunnan työntekijöitä voi tavata myös ulkona – sisällä järjestettäviin tilaisuuksiin rajoituksia

Kallion seurakunta

20.11.2020, 16:14 /  päivitetty 21.11.2020, 16:06
Uudenmaan heikentyneen koronatilanteen vuoksi Kallion seurakunta peruuttaa useimmat sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet kolmeksi viikoksi.

Myös Kallion kirkossa järjestettävät konsertit perutaan.

Nyt voimassa olevat ratkaisut perustuvat pääkaupunkiseudun viranomaislinjauksiin ja koskevat kaikkia seurakunnan tiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia ja toimintaa 23.11.–13.12. välisenä aikana.

Tänä aikana jumalanpalveluksia striimataan sivulle facebook.com/kallionseurakunta, ja osallistujamäärä rajoittuu 20 henkilöön messun toimittajat mukaan lukien.

Ensimmäisen adventin messujen määrää lisätty

Ensimmäisenä adventtina 29.11. Kallion kirkossa järjestetään tavallisuudesta poiketen kolme messua, kello 10 ja 12 sekä perhemessu 16. Lisäksi Alppilan kirkossa järjestetään messu klo 16. Kello 10 messu ja kello 16 perhemessu striimataan Kallion seurakunnan YouTube-kanavan kautta ja messuihin voit osallistua tästä.

Messuihin on etukäteisilmoittautuminen – lukuun ottamatta Kallion kirkon klo 16 perhemessua, johon ei voi ilmoittautua. Tämä johtuu siitä, että messun rakentajina on seurakuntalaisia, mm. saarnakeskusteluun osallistuvia lapsia paljon, että 20 hengen maksimiosallisujamäärä on jo täynnä.

Ilmoittautumislinkit päivitetään pian. Tilaisuuksiin voi ilmoittautua myös soittamalla virastoon sen aukioloaikoina ma, ti ja to klo 9–14, ke klo 12–17, p. 09 2340 3600.

Työntekijän tavoittaa myös tämän kolmiviikkoisen aikana

Papit, diakoniatyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisten käytettävissä myös tänä aikana. Työntekijän tavoittaa Redin kauppakeskuksen Silta-tilassa kauppakeskuksen aukioloaikoina. Voit myös piipahtaa Kallion kirkolla arkipäivisin klo 15–19 tai Alppilan kirkolla ke 15–19.

– Kaikki työntekijämme ovat ihmisten käytettävissä, vaikka julkiset yleisötilaisuudet ovatkin nyt tauolla. Saat pappimme kiinni myös peruuntuneiden tilaisuuksien aikaan kyseisissä tiloissa ja tilojen ulkopuolella, kertoo kirkkoherra Riikka Reina.

Kaikki työntekijämme tavoittaa myös henkilökohtaisista puhelinnumeroista ja sähköpostilla.

– Voit kutsua työntekijät mukaan myös päiväkävelylle, kertoo Reina.

Diakoniavastaanotto jatkaa

Diakoniavastaanotot jatkuvat normaaliin tapaan, mutta ryhmäkokoontumiset ovat niin ikään tauolla. Työntekijät ovat tavattavissa piirien aikana näissä paikoissa yksilökohtaamisia varten.

Waste&Feast -ruokailut tauolla – ruokaa voi ostaa mukaan

Ruokailujen osallistujamäärät ovat olleet ilahduttavan korkeita. Sen vuoksi ne joudutaan tässä epidemiatilanteessa perumaan hetkeksi, jotta suositusten noudattaminen on mahdollista.

Waste &Feast -hävikkiruokaa voi kuitenkin ostaa mukaan Alppilan kirkon Waste&Feast -ravintolasta. Tiedotamme lähipäivinä tiistain ja keskiviikon hakuajoista erikseen.

Lasten ja nuorten toiminta jatkuu

Kuorotoimintaa sekä lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu turvallisuus ja rajoitukset huomioiden. Lisätiedot saa toiminnasta vastaavilta henkilöiltä.

Kaikkien seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot löytyvät Kallion seurakunnan sivuilta kallionseurakunta.fi