30.09. Onneksi olkoon: Sirja, Sorja, Siru | Palaute
Kallion seurakunta

STINAKO

Kallion seurakunta

17.01.2020 klo 20:00 - 21:15 Kallion kirkko, Itäinen Papinkatu 2, 00530 Helsinki

STINAKO soittaa tunnelmallisessa Kallion Kirkossa perjantaina 17.1.2020. Konsertissa kuullaan Ikuisuus -esikoisalbumin kappaleita, jotka vievät kuulijan mystisiin kohtaamisiin sekä suuren kauneuden äärelle, kuutamoa ihailemaan. STINAKOn musiikki ja sanoitukset syntyvät yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteista sekä maailmankaikkeuden ihmettelystä.

Konsertti alkaa klo 20:00 ja kestää n. 1h 10 min.

Kirkkoon on ilmainen pääsy, mutta keräämme ovella vapaaehtoisen pääsymaksun, josta maksetaan muusikoiden palkkiot. Sen lisäksi 20% pääsymaksuista suunnataan kirkon työhön, joka suunnataan yksinäisten ihmisten auttamiseen.

Support-lippuja voi ostaa ennakkoon Holvista:

https://holvi.com/shop/stinako/

"STINAKO, eli Color Dolor -yhtyeen Teosto-palkittu laulaja-lauluntekijä Stina Koistinen, on yksi tämän hetken vahvimpia suomalaisia ääniä, vahva mutta hauras, ajaton mutta täysin kiinni ajassa ja jopa tulevaisuudessa, valitettavan harvinaislaatuinen taiteilija nyky-Suomessa."

- Aleksi Pahkala, Päivän Biisit

"Levy on kaunis, heleä, syvä tutkielma yksinäisyyttä, odotusta, ovia ja kuolemaa – ihmisyyttä. Pääroolissa ovat piano ja ääni – ja ehkä jotain pyhähköä."

-Jarkko Kumpulainen, Voima-lehti

☆☆☆☆☆

"Kovia kokeneen pianon brutaalilla tavalla kaunis ääni samoilee minimalismin rantakaislikoissa, harppoen laulun ympärillä ja yllä. Koistinen ei kätkeydykään äänivallien taakse, vaan vähemmän on toistuvasti enemmän ja monella raidalla hiljaisuus on yhtä merkityksellinen tekijä kuin äänetkin. Edes satunnaisesti vierailevat saksofoni ja kitara eivät riko albumin vahvaa taikaa, joka laskeutuu upeimman sametin tavoin raitojen ylle."

- Mika Roth, Desibeli

☆☆☆☆

Katso Kuu nousee tänäkin yönä -musiikkivideo:

https://www.youtube.com/watch?v=iGQ4z9ehcuo

Kuuntele Ikuisuus -albumi:

https://open.spotify.com/album/1SpmOzfXnxPU52SaEPU8Wo?si=53ChVetqTcWJtojH1-jHxg

Liput: https://holvi.com/shop/stinako/