17.10. Onneksi olkoon: Saana, Saini | Palaute
Kallion seurakunta

Kallion seurakunnan rippikoulut

Kallion seurakunta

30.09.2021, 12:15
Kallion seurakunnassa järjestetään vuosittain kolme rippikoulua, joihin ilmoittautuminen on syksyisin. Lisäksi on mahdollisuus aikuisrippikouluun ja muihin erityisiin rippikoulujärjestelyihin.

NUORTEN RIPPIKOULUT


Rippikouluilmoittautuminen vuodelle 2022 alkaa lokakuussa!


Voit ilmoittautua rippikouluun 1.10.2022 alkaen netissä tästä linkistä. Ilmoittautumisjärjestelmään tunnistaudutaan huoltajan pankkitunnuksilla vahvalla tunnistautumisella. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä yhdessä nuoren kanssa.

Ilmoittautuneet saavat tiedon rippikouluvalinnoista sähköpostitse marraskuun loppupuolella. Ripariin liittyvän viestinnän kannalta on tärkeää, että yhteystiedot sähköposteineen ovat ajan tasalla.

Laitathan talteen ilmoittautumisen yhteydessä tekemäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan, tarvitset niitä myöhemmin, viimeistään rippikoulumaksun maksamisen aikaan.


Rippikoululeirit Kallion seurakunnassa kesällä 2022


Kallio I-rippikoulun kesän leirijakso on Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa 6.-13.6.2022.

Kallio II-rippikoulun kesän leirijakso on Jaakkiman kampuksella Ruokolahdella 4.-11.7.2022.

Kallio III-rippikoulun kesän leirijakso on Wanhassa Karhunmäessä Lapualla 25.7.-1.8.2022.

Kaikille Kallion seurakuntaan kuuluville, ensi vuonna rippikouluikäisille, on lähetetty postitse koteihin rippikouluinfokirje, jossa on lisätietoa rippikoulusta.

Mikäli et kuulu kirkkoon, mutta haluat käydä rippikoulun, ota rohkeasti yhteyttä!


Rippikoulut ja niiden tapaamiset järjestetään aina ajankohtaisten terveysviranomaisten ohjeiden mukaan.


Rippikoulumaksu

Rippikoulumaksu on 140€. Riparimaksu kattaa ohjelman, materiaalit, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) ja lisäksi majoituksen omilla lakanoilla ja yhteiskuljetuksen. Riparilaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Riparimaksusta on mahdollisuus hakea alennusta tai vapautusta taloudellisen tilanteen perusteella vapaamuotoisella hakemuksella.


Ota yhteyttä!

Lisätietoja Kallion seurakunnan rippikouluista saat kirkkoherranvirastosta, 09 2340 3600. Voit kysyä mitä tahansa rippikoulun käymiseen liittyvää. Voit myös antaa palautetta ja jakaa toiveitasi tai ideoitasi tulevia rippikouluja varten.

Rippikouluja tekeviin työntekijöihin voi tutustua myös nuorten Talolla.

‍Mikäli harkitset vielä, haluatko rippikouluun, tule käymään Talolla, jossa tapaat isosia ja muita toiminnassa olevia nuoria!


AIKUISRIPPIKOULUT

Aikuisrippikouluja järjestetään Kallion seurakunnassa yksilö- ja ryhmätyöskentelynä. Mikäli haluat käydä riparin aikuisena, ota yhteys Kallion seurakunnan kirkkoherranvirastoon p. 09 2340 3600 tai suoraan seurakunnan pappeihin.


MUUT RIPPIKOULUTYÖN MUODOT

Kallion seurakunnassa on mahdollisuus käydä rippikoulua myös yksityis-, ryhmä- tai etärippikouluna, muutamilla eri kielillä ja erityistä tukea tarvitsevien opetusmetodein. Lisätietoja näistä saat Kallion seurakunnan kirkkoherranvirastosta ja papeilta.