05.06. Onneksi olkoon: Sulevi | Palaute
Kallion seurakunta

Kallion seurakunnan rippikoulut

10.03.2022, 14:27
Kallion seurakunnassa järjestetään vuosittain kolme rippikoulua, joihin ilmoittautuminen on syksyisin. Lisäksi on mahdollisuus aikuisrippikouluun ja muihin erityisiin rippikoulujärjestelyihin.

NUORTEN RIPPIKOULUTHUOM. Rippikouluilmoittautuminen vuodelle 2022 jatkuu edelleen!Voit ilmoittautua rippikouluun 21.4.2022 saakka netissä tästä linkistä. Ilmoittautumisjärjestelmään tunnistaudutaan huoltajan pankkitunnuksilla vahvalla tunnistautumisella. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä yhdessä nuoren kanssa.

Ilmoittautuneet saavat tiedon rippikouluvalinnoista sähköpostitse pian ilmoittautumisen jälkeen. Ripariin liittyvän viestinnän kannalta on tärkeää, että yhteystiedot sähköposteineen ovat ajan tasalla.

Laitathan talteen ilmoittautumisen yhteydessä tekemäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan, tarvitset niitä myöhemmin, viimeistään rippikoulumaksun maksamisen aikaan.Rippikoululeirit Kallion seurakunnassa kesällä 2022Kallio I-rippikoulun kesän leirijakso on Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa 6.-13.6.2022. (TÄYNNÄ)

Kallio II-rippikoulun kesän leirijakso on Jaakkiman kampuksella Ruokolahdella 4.-11.7.2022. (TULE MUKAAN, leirillä vielä tilaa!)

Kallio III-rippikoulun kesän leirijakso on Wanhassa Karhunmäessä Lapualla 25.7.-1.8.2022. (TÄYNNÄ)

Kaikille Kallion seurakuntaan kuuluville, ensi vuonna rippikouluikäisille, on lähetetty postitse koteihin rippikouluinfokirje, jossa on lisätietoa rippikoulusta.

Mikäli et kuulu kirkkoon, mutta haluat käydä rippikoulun, ota rohkeasti yhteyttä!Rippikoulut ja niiden tapaamiset järjestetään aina ajankohtaisten terveysviranomaisten ohjeiden mukaan.Rippikoulumaksu


Rippikoulumaksu on 140 €. Riparimaksu kattaa ohjelman, materiaalit, ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) ja lisäksi majoituksen omilla lakanoilla ja yhteiskuljetuksen. Riparilaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Riparimaksusta on mahdollisuus hakea alennusta tai vapautusta taloudellisen tilanteen perusteella vapaamuotoisella hakemuksella.


Ota yhteyttä!


Lisätietoja Kallion seurakunnan rippikouluista saat rippikouluvastaava, nuorisotyönohjaaja Mikko Saarelta, 050 468 8386 tai kirkkoherranvirastosta, 09 2340 3600. Voit kysyä mitä tahansa rippikoulun käymiseen liittyvää. Voit myös antaa palautetta ja jakaa toiveitasi tai ideoitasi tulevia rippikouluja varten.

Rippikouluja tekeviin työntekijöihin voi tutustua myös nuorten Talolla.

‍Mikäli harkitset vielä, haluatko rippikouluun, tule käymään Talolla, jossa tapaat isosia ja muita toiminnassa olevia nuoria!AIKUISRIPPIKOULUT


Aikuisrippikouluja järjestetään Kallion seurakunnassa yksilö- ja ryhmätyöskentelynä. Mikäli haluat käydä riparin aikuisena, ota yhteys Kallion seurakunnan kirkkoherranvirastoon p. 09 2340 3600 tai suoraan seurakunnan pappeihin.


MUUT RIPPIKOULUTYÖN MUODOT


Kallion seurakunnassa on mahdollisuus käydä rippikoulua myös yksityis-, ryhmä- tai etärippikouluna, muutamilla eri kielillä ja erityistä tukea tarvitsevien opetusmetodein. Lisätietoja näistä saat Kallion seurakunnan kirkkoherranvirastosta ja papeilta.