15.07. Onneksi olkoon: Rauni, Rauna | Palaute
Kallion kirkko

Jarkko Ahola – joulukonserttikiertue 2019

Kallion seurakunta

09.12.2019 klo 19:00 Kallion kirkko, Itäinen Papinkatu 2, 00530 Helsinki

JARKKO AHOLA JÄLLEEN ODOTETULLE KIRKKOKIERTUEELLE

Lokakuun alussa uuden Metallisydän-albumin julkaiseva Jarkko Ahola pyhittää loppuvuoden perinteiseen tapaan kirkkokonserteille. Tänä vuonna komeaääninen tenori käynnistää kirkkokiertueensa Iisalmen kirkosta 29. marraskuuta. Aholan upeaa tulkintaa joulun klassikoista saadaan tänä vuonna Iisalmen lisäksi nauttia Joensuussa, Mäntsälässä, Jyväskylässä, Helsingissä, Virroilla, Asikkalassa, Turussa ja Tampereella.

-On toki kliseenomaista todeta, että joulukonserteista alkaa muodostua perinne sekä artistille että toivottavasti myös yleisölle. Mutta niin todellakin koen. Kun on seitsemänä vuonna kiertänyt joulunalusajan Suomea ristiin rastiin, ei osaa muuta edes toivoa tai odottaa. Tätähän minä ja tiimini teemme! Nähdään siis joulukonserttikiertueen merkeissä ja aletaan pikkuhiljaa virittäytyä tunnelmaan, kommentoi Ahola kiertueen alla.

Aholan kirkkokonsertteihin mielivien kannattaa ostaa lippunsa etukäteen, sillä kiertue on ollut useana vuotena loppuunmyyty.

Ennen kirkkokiertuettaan Ahola kiertää konserttisaleja uuden Metallisydän-albuminsa tiimoilta sekä valloittaa Hartwall Arenan jo kolmannen kerran yhdessä Waltteri Torikan kanssa.

Jarkko Ahola – joulukonserttikiertue 2019

Pe 29.11. Iisalmi, Iisalmen kirkko

La 30.11. Joensuun, Joensuun kirkko

To 5.12. Mäntsälä, Mäntsälän kirkko

La 7.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko

Ma 9.12. Helsinki, Kallion kirkko

Pe 13.12. Virrat, Virtain kirkko

La 14.12. Asikkala, Asikkalan kirkko

Pe 20.12. Turku, Mikaelinkirkko

La 21.12. Tampere, Tuomiokirkko

Järjestäjä: Warner Music Live
Liput: Liput alk. 32,00€ Ticketmasterista