29.09. Onneksi olkoon: Mikko, Mika, Mikael, Miika, Miikka, Miska, Miko, Mikaela | Palaute
Hyvän toivon kappeli

Tule mukaan tekemään hyvää Hyvän toivon kappelissa

Tuomiokirkkoseurakunta

06.08.2019, 13:11 /  päivitetty 06.08.2019, 13:12
Hyvän toivon kappelissa aloitetaan syyskauden toiminnan suunnittelu vapaaehtoisten illassa maanantaina 19.8. Luvassa yhdessäoloa, musiikkia ja ideointia.
Yhteisöruokailun porukkaa Hyvän toivon kappelissa

Jätkäsaaressa Hyvän toivon kappelissa seurakuntalaiset ja seurakunnan työntekijät järjestävät yhdessä monipuolista toimintaa eri-ikäisille ihmisille. Toimintaan voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan, sillä tulevan syksyn aikana kokoonnutaan viikoittain yhteisöruokailuun, kappelia pidetään avoinna vapaaehtoisten voimin, messussa työntekijät ja seurakuntalaiset palvelevat rintarinnan. Muita tehtäviä löytyy viestinnän ja musiikin parista. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan avarassa yhteisössä, johon toivotetaan tervetulleiksi mukaan myös uudet vapaaehtoiset. Tule vapaaehtoisten iltaan tutustumaan tehtäviin ja toimintaan osallistuviin, ja löydä oma tehtäväsi!

Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan myös Facebookissa!

Vapaaehtoisten ilta ma 19.8. klo 17.30 Hyvän toivon kappelissa, Länsisatamankatu 26. Tarjolla hyvää seuraa, ruokaa ja musiikkia. Lisätietoja aluepappi Hannu Varkilta, hannu.varkki@evl.fi, p. 050 5121 820.