09.12. Onneksi olkoon: Anne, Anna, Anni, Anu, Anneli, Annika, Annikki, Annukka, Annu | Palaute
Honkanummen hautausmaa

Muistolehdon laattatilaus

03.02.2023, 14:47
Muistolehdon (24X, 33X, 33S, 40X, 79X, 79S ja 71 muistopaasin) laatta tilataan Honkanummen hautausmaan toimiston kautta.
Honkanummen laattatilausmallit

Muistolehtoon tilattavien laattojen koko on 90 x 40 x 2 mm. Laatat ovat messinkisiä ja niiden teksti on patinoitu tummaksi. Tekstimallina on Times Roman. Laatan toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Haluttu teksti kaiverretaan neljälle riville siten, että yhdellä rivillä on enintään 29 merkkiä. Pyydämme huomioimaan, että myös välilyönti, piste ja pilkku lasketaan kokonaismerkkimäärään. Tekstin koko voi pienentyä, jos riville kaiverretaan maksimimäärä merkkejä.

Muistolehdon laatan hinta on 155 € (sis. alv). Hautauksen yhteydessä tilattaessa laatta laskutetaan muiden hautauskulujen kanssa. Erikseen tilattaessa laatta laskutetaan kun se on kiinnitetty. Vanhan laatan kunnostuksen hinta on 155 € (sis. alv). Kunnostusta varten tarvitsemme tiedon missä muistolehdossa laatta sijaitsee sekä laattaan kaiverretun tekstin.

Laatan voi tilata oheisella lomakkeella

Valikoimassamme on jonkin verran erikoismerkkejä, joita voidaan kaivertaa laattaan. Mikäli haluatte erikoismerkkejä laattaan, merkitkää merkkiä vastaava numero lomakkeeseen. Erikoismerkit eivät vaikuta laatan hintaan.

Lomakkeen voi palauttaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen laattatilaus.honkanummi(at)evl.fi tai postitse.