30.11. Onneksi olkoon: Antti, Antero, Atte | Palaute
Herttoniemen seurakunta

Liikunta- ja leikkikerho koululaisille Myllypuron kirkon läheisyydessä

Herttoniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli23.11.2020 klo 13:00 - 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMyllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki. Parkkipaikka Tuulimyllyntien päässä.

Liikunta- ja leikkikerho Myllypuron kirkon läheisyydessä maanantaisinklo 13-15. Tapaaminen kirkon takana päiväkerhon ovella. Perinteisiä ja uusia liikuntaleikkejä ulkona, ja sateen sattuessa sisällä. Pieni välipala. Ohjaajana Marika Sointula.

Ilmoittautumiset kerhoon:

Marika 050 382 7950 / marika.sointula@evl.fi

Lukuvuonna 2020-2021 Herttoniemen seurakunta tarjoaa lapsille erilaisia teemakerhoja. Teemakerhoissa ei pääsääntöisesti tehdä läksyjä, mutta liikuntaa, leikkiä, laulamista, askartelua ja musisointia on sitäkin enemmän. Teemakerhojen tarkoitus on vastata perheiden tarpeisiin lasten iltapäivien ohjelmoimisesta silloin kun varsinaista jatkuvaa iltapäivähoitoa ei tarvita, mutta mukavaa tekemistä iltapäiviksi olisi kuitenkin hyvä saada. Kerhoissamme tarjotaan pientä välipalaa. Valitkaa suosikkinne ja ilmoittautukaa kerhon ohjaajalle viimeistään koulujen alkaessa! Kerhon paikkatilannetta voi kysellä myös kesken kauden.

Järjestäjä: Herttoniemen seurakunta