02.10. Onneksi olkoon: Valio | Palaute
Haagan seurakunta

Messuavustajien ilta

Kalenteri ja kellosymboli01.02.2023 klo 18:30 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHuopalahden kirkko, Vespertie 12, 00320 Helsinki

Haluaisitko toimia avustajana Haagan seurakunnan jumalanpalveluksissa? Oletko jo ollut avustajana ja kiinnostunut nyt jostain uudesta tehtävästä? Tule mukaan messuavustajien iltaan, jota vietetään heti iltamessun jälkeen ke 1.2. klo 18.30 - 20 Huopalahden kirkolla. Aloitamme yhdessä iltateellä srk-salissa ja siirrymme sitten kirkkosaliin keskustelemaan. Halutessasi pääset kokeilemaan esim. tekstien lukemista lukupulpetista tai ehtoollisen jakamista.

Messuavustajana saat koulutuksen tehtäviin, joita on tarjolla erilaisia: ehtoollisen jakamisesta kynttilöiden sytyttämiseen, kolehdin kantamiseen, esirukouksen toteuttamiseen ja Raamatun tekstien lukemiseen. Myös apusuntioille ja messumusiikin toteuttajille löytyy tehtäviä.

Tervetuloa mukaan kaikki entiset ja uudet messuavustajat! Illassa mukana kirkkoherra Mari M., kanttori Anna ja papit Miira ja Mari S.