20.04. Onneksi olkoon: Nella, Neela, Lauha | Palaute
Koko Helsinki

Saapuminen Maunulan uurnalehtoon

Maunulan uurnalehto

13.11.2023, 14:30

Julkinen liikenne

Maunulan uurnalehdon edestä kulkevat bussilinjat 23, 53 ja 550. Linja 23 kulkee Rautatientorin ja Pirkkolan väliä, ja sen päätepysäkki sijaitsee Maunulan uurnalehdon pääporttia vastapäätä Pirkkolan urheilupuiston pysäköintialueella. Lisäksi uurnalehdon edestä kulkee Raide-Jokeri eli pikaraitiolinja 15.

Hämeenlinnanväylää pitkin kulkee useita bussilinjoja, joiden pysäkiltä (H1944 & H1945 Pirkkolantie) uurnalehdolle kävelyä on vajaan kilometrin verran.

Tarkemmat tiedot ja aikataulut julkisen liikenteen osalta HSL:n sivuilla.

Autolla saapuminen

Pirkkolantien varteen ei voi pysäköidä. Uurnalehdon oman pienehkön pysäköintialueen lisäksi vastapäätä olevan Pirkkolan urheilupuiston pysäköintialueella on jonkin verran pysäköintipaikkoja käytettävissä.

Seudun hyvin tuntevien kannattaa käyttää Pirkkolan uimahallin yläpysäköintialuetta, johon ajetaan Kehä I:n kautta. Sieltä on lyhyt matka kävellä hautausmaalle uimahallin ja jäähallin ohi.

Autolla saapuessa tulee noudattaa erityisvarovaisuutta Pirkkolantieltä uurnalehdon pysäköintialueelle käännyttäessä ja pois lähtiessä. Pikaraitiolinja kulkee pysäköintialueen edestä, ja etenkin pyhinä risteykseen voi muodostua ruuhkaa.