25.10. Onneksi olkoon: Sointu | Palaute
Koko Helsinki

Avoimet perhekerhot ja -kahvilat

Malmin seurakunta

12.10.2020, 15:28
Perhekerhot ja perhekahvilat ovat kaikille lapsiperheille avointa toimintaa. Perhekerhoissa on lyhyt hartaushetki sekä askartelu-, laulu- tai leikkituokio. Perhekahvilat toimivat pääsääntöisesti muskareiden yhteydessä ja ne ovat kaikille lapsiperheille avoimia. Kerhojen ja kahviloiden aikana lapset saavat leikkiä toistensa kanssa ja vanhemmilla on mahdollisuus seurustella keskenään ja tavata seurakunnan työntekijöitä
Kaunis syksyn ruskan värjäämä puu taustalla hehkuu punaisena, sen edessä seisoo hymyilevä äiti joka pitää pientä tyttöä sylissään.

Perheiden ja lasten toiminta järjestetään pääasiassa ulkotoimintana. Osa perhetoiminnasta on tauolla. Seuraamme koronatilannetta ja ilmoitamme muutoksista tarvittaessa.

Perhekerhot syyskaudella 2020:

Viikin kirkon pihalla torstaisin, os. Agronominkatu 5, klo 9.30-11. Hartaus, pieni ilmainen tarjoilu, ohjattua toimintaa ja yhdessäoloa.

Perhekahvila Jakis yhteistyössä leikkipuisto Kankarepuiston kanssa Jakomäen sydämessä torstaisin klo 9.30-11. Toteutetaan ulkotiloissa. Aamupala 2 e/perhe.

Esikoisvauvakerho torstaisin Malmin Varustamolla, os. Pekanraitti 16, klo 12- 13.30. Tule jakamaan vauvaperheen arkea ja kohtaamaan muita äitejä. Kerhossa on myös mahdollisuus syödä Waste&Feast- ravintolassa 3 eurolla. Kerho on ilmainen ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja: Mervi Öhman p. 050 5627 499.

Ruokailut:

Waste&Feast- ravintola Malmin Varustamolla, os. Pekanraitti 16. Uusi lounasravintola avattu 24.8.alkaen. Tarjolla hävikkiraaka-aineista valmistettua lounasta ma-pe klo 11-13. Edulliseen 3-9 euron hintaan. Muutokset mahdollisia. Pappi tai diakoniatyöntekijä ovat paikalla lounaan yhteydessä ti-to klo 11-13.