23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Palveleva puhelin

17.01.2019, 16:45
Palveleva puhelin ja Palveleva netti tarjoavat yhteyden ihmiseen, joka ottaa toisen vakavasti, pyrkii kuuntelemaan ja ymmärtämään häntä. Päivystäjät ovat tehtävään huolellisesti valittuja ja koulutettuja vapaaehtoisia tai kirkon työntekijöitä. He ovat sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen.

Palveleva puhelin


0400 22 11 80

su-to klo 18–01, pe ja la klo 18–03

Palvelevan puhelimen numero on kaikkialta Suomesta 0400 22 11 80. Suuntanumeroa ei tarvita.Suomen ulkopuolelta soitettaessa numero on +358 400221180.


Soitto Palvelevaan puhelimeen maksaa lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun, matkapuhelimesta soitettaessa laskutusperusteena on oman operaattorin puheluhinnat.

Palvelevan puhelimen numero on matkapuhelinnumero, joten se kuuluu tavallisimpiin operaattoreiden puhepaketteihin.

Päivystäjät ovat tehtävään huolellisesti valittuja ja koulutettuja vapaaehtoisia tai kirkon työntekijöitä. He ovat sitoutuneet vaitiolovelvollisuuteen. Palvelevassa puhelimessa ja netissä käytetään vain sellaisia laitteita ja teknisiä järjestelyjä, joissa yhteydenottajaa ei voi tunnistaa.


Palveleva netti


www.kirkonkeskusteluapua.fi

Viesteihin vastataan muutaman päivän kuluessa.

Palvelevaan nettiin voi lähettää viestin milloin tahansa. Viesteihin vastataan viiden päivän kuluessa. Päivystäjät ovat tehtävään koulutettuja ja vaitiolovelvollisia vapaaehtoisia, nettipappeja ja kirkon muita työntekijöitä. Voit ottaa yhteyttä myös nimettömänä.Palveleva chat

Palveleva Chat löytyy tästä linkistä

Arkisin klo 12–20

Kirkon chat on avoinna keskusteluun aina, kun päivystäjä on paikalla. Chatissä päivystävät koulutetut vapaaehtoiset. Keskustelut ovat kahdenkeskisiä ja käyttäjä näkyy päivystäjälle anonyyminä. Päivystäjillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus Suomen lakien puitteissa.

Chat löytyy osoitteesta: www.kirkonkeskusteluapua.fiPalveleva kirje

Palveleva kirje tarjoaa keskusteluapua perinteisen postitse lähetettävän kirjeen muodossa.
Lähetä kirje osoitteella:
Palveleva kirje

PL 21000131 Helsinki