28.01. Onneksi olkoon: Kalle, Kaarlo, Kaarle, Mies | Palaute
Koko Helsinki

Näkövammaisille

03.01.2023, 10:59
Näkövammaistyön lähtökohtana on tarjota esteettömiä ja tasavertaisia palveluita näkövammaisille.

Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakuntien näkövammaistyön kevätohjelma 2023

Tapahtumiimme voi tulla yksin tai tutun kaverin kanssa. Kuljetuspalvelumatkoilla pääset kulkemaan Helsinki-Espoo-Vantaa-alueella. Vapaaehtoiset oppaamme ovat apunasi tapahtumissamme.

Toimintaamme ovat: Erilaiset vertaisryhmät, koti- ja laitoskäynnit, palveluohjaus, retket, leirit ja vapaaehtoisten oppaiden välitys ulkoilukaveriksi.

Viimeisimmät tiedot löydät netistä seuraavilla hakusanoilla: Espoo näkövammaistyö, Helsinki näkövammaistyö, Vantaanseurakunnat/näkövammaistyö, sekä Kirkko ja kaupunki -lehdestä kohdasta Erityisryhmille, Helka- ja Kirkkovansetti sekä Kaiku-äänilehdistä.

Noudatamme kokoontumisissa yleisiä THL:n ohjeistuksia - jää flunssaoireisena kotiin, pese kädet ennen ja jälkeen kokoontumisten.

Helsingin seurakuntien näkövammaistyön toimisto on Malmilla, Pekanraitti 16, Malmin Varustamo. Marja Leena on Varustamolla tavattavissa joka tiistai klo 10-14. Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja lounastamaan hävikkiruokaravintolassamme, Waste & Feast, ma-pe klo 11-13. Lounas sisältää lämpimän ruuan, salaatin ja kahvin. Lounaan hinta 3 €. Take away 2 €.

Vantaan seurakuntien näkövammaistyö on siirtynyt Tikkurilan kirkolle, Asematie 12a. Kaikki tapaamiset sovitaan työntekijän kanssa etukäteen.

Espoon seurakuntien näkövammaistyön toimisto sijaitsee Espoon keskuksessa, Kirkkokatu 1. Kaikki tapaamiset sovitaan työntekijän kanssa etukäteen.

Palvelutoiminta HUN ry, toimii Iiriksessä, Marjaniementie 74, 044 066 2248. Lähitapaamiset ovat ti ja pe klo 13-15, ensimmäinen kerros. Taksi osoitteeseen: Itäpolku 7 B. Soita ja varmista tulosi etukäteen. Avustamispalvelu kotiin ja asiointiin on päättynyt. Tarvittaessa autamme lakisääteisen henkilökohtaisen avun hakemisen kanssa.

Tapahtumat

Ryhmät

Maanantai


Tiistai 

Keskiviikko  


Torstai 


Perjantai