10.05. Onneksi olkoon: Aino, Aini, Aina, Ainikki | Palaute
Koko Helsinki

Metallilaatta sukuhaudan kiveen

01.02.2021, 11:02

Tilataksenne hautausmaalta metallisen laatan, joka kiinnitetään sukuhaudan kiveen, valitkaa jompikumpi vaihtoehdoista:

Yhteydenotto ja Tapaaminen haudalla:

Voitte lähettää sähköpostitse yhteydenottopyynnön osoitteeseen laattatilaus.helsinki@evl.fi. Kirjoittakaa otsikkoon ”yhteydenottopyyntö” sekä kyseessä olevan hautausmaan nimi. Sisältöön voitte lisätä halutessanne esim. puhelinnumeronne ja lisätietoa.

Hautausmaan yhteyshenkilö ottaa teihin yhteyttä sopiakseen kanssanne tapaamisen haudalle. Tapaamisen aikana täytetään laattatilauslomake, sekä sovitaan / merkitään haluttu laatan sijoituspaikka kivessä.
Kun laatta on valmis ja kiinnitetty, lähetetään lasku haluamaanne osoitteeseen. Edellytys Tilauksen tekemiselle on keskustelun pohjalta saatu suostumus muilta hautaan oikeutetuilta.

• Tilaaminen lomakkeella:

Voitte myös tulostaa ja täyttää oheisen ladattavan lomakkeen. Lomakkeessa voitte piirtää ( ja sanallisesti kuvailla ) lomakkeen sivulle 2 laatan halutun kiinnityskohdan sukuhaudalla olevaan kiveen – tai merkitä kiinnityskohdan liitteeseen. Lomakkeessa luovutetaan oikeus laatan tarkan sijainnin määrittelyyn hautausmaan edustajalle liitteenä olevan kuvaluonnoksen pohjalta. Lisäksi allekirjoittamisen edellytyksenä on keskustelun pohjalta saatu suostumus muilta hautaan oikeutetuilta. Lomakkeen voi lopuksi (liitteineen)

  • jättää/ postittaa hautausmaan toimistoon (osoitteet löytyvät kyseisen hautausman sivulta) tai
  • skannata ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen laattatilaus.helsinki@evl.fi