17.01. Onneksi olkoon: Toni, Anton, Anttoni, Antto | Palaute
Koko Helsinki

Kehitysvammaisille

11.01.2021, 16:36
Tervetuloa kehitysvammaisten toimintaan Helsingin seurakunnissa!

Kehitysvammaistyö järjestää monenlaista aktiviteettia ja toimintaa kehitysvammaisille sekä heidän perheilleen - tule mukaan joukkoon! Alta löydät tietoja tapahtumista. Nyt korona-aikana niitä on vähän vähemmän.

Jos haluat jutella koronatilanteesta tai jostain muusta mielen päällä olevasta asiasta, ota yhteyttä Katiin. Yhteystiedot löytyvät sivun oikealta palstalta/lopusta.

Tammikuu 2020

Tammikuussa on vielä voimassa kokoontumisrajoitukset, joten mitään kokoontumisia ei ole. Toivotaan, että helmikuussa voisimme kokoontua klubi-illan merkeissä Malmilla Pekanraitilla.

Vaikka emme voi nähdä toisiamme nyt kasvotusten, niin voimme tavata toisiamme etäolkkarissa.

Etäolkkari ‍

Etäolkkari: Ystävät ja toiset ihmiset ovat tärkeitä. Etäolkkarissa voit tavata uusia tai vanhoja ystäviä. Osallistuminen etäolkkariin edellyttää nettiyhteyttä kännykän tai tietokoneen kautta.

Seuraava etäolkkari on 12.1.2021 klo 17.30, tästä painamalla pääset mukaan keskustelemaan. Tervetuloa

Klubi-illat

Jos kokoontumisrajoituksia on lievennetty, niin Klubi-illat jatkuvat 4.2.2021 torstaina klo 17-18.30 Malmilla, Pekanraitti 16. Tiedossa mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä sekä hartaus.

Rippikoulu

Rippikouluun voi tulla sinä vuonna, kun täyttää 15 vuotta, tai myöhemmin. Tulevan vuoden ryhmät pyritään muodostamaan jouluun mennessä. Ota yhteyttä vammaistyön pappiin - mietitään sinulle sopivin riparivaihtoehto. Diakonian blogista voit lukea leirikokemuksia.

Lue myös: Riparikokemus on tärkeä myös erityisnuorille

Riparille! Kesän 2021 ripari-ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraavan kerran riparille voi ilmoittautua syksyllä 2021.

Lisätietoja Katilta, yhteystiedot sivun oikealla palstalla/lopussa.