31.07. Onneksi olkoon: Helena, Elena | Palaute
Koko Helsinki

Kehitysvammaisille

21.06.2021, 17:06
Tervetuloa kehitysvammaisten toimintaan Helsingin seurakunnissa!
Kesäinen kuva

Kehitysvammaistyö järjestää monenlaista aktiviteettia ja toimintaa kehitysvammaisille sekä heidän perheilleen - tule mukaan joukkoon! Alta löydät tietoja tapahtumista. Nyt korona-aikana niitä on vähän vähemmän.

Jos haluat jutella koronatilanteesta tai jostain muusta mielen päällä olevasta asiasta, ota yhteyttä Katiin. Yhteystiedot löytyvät sivun oikealta palstalta/lopusta.

Tarjolla tekemistä:

Viikko hartaus

Joka viikko ilmestyy uusi hartaus YouTubeen Kirkon selkokanavalle. Tule mukaan laulamaan ja viihtymään. Paina tästä ja pääset kurkkaamaan mitä kaikkea on tarjolla.

Kesä tekemistä

Ainutkertainen, seurakunnallinen kesäparatiisi on Mustasaari. Saari sijaitsee luonnonhelmassa, aivan kaupungin kupeessa. Mustasaaressa voit viettää mukavan kesäpäivän uiden, syöden ja nauttien herkullisista pullakahveista. Mustasaareen pääset tutustumaan täällä

Ihanaa kesää, syksyllä taas tavataan!

Etäolkkari ‍

Etäolkkari: Ystävät ja toiset ihmiset ovat tärkeitä. Etäolkkarissa voit tavata uusia tai vanhoja ystäviä. Osallistuminen etäolkkariin edellyttää nettiyhteyttä kännykän tai tietokoneen kautta.

Etäolkkari jatkuu taas syksyllä. Toivotamme kaikille ihanaa ja aurinkoista kesää.

Klubi-illat

Klubi- iltoja ei järjestetä tällä hetkellä!

Klubi- ilta järjestetään kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-18.30 Malmilla, Pekanraitti 16. Tiedossa mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä sekä hartaus.

Rippikoulu

Rippikouluun voi tulla sinä vuonna, kun täyttää 15 vuotta, tai myöhemmin. Tulevan vuoden ryhmät pyritään muodostamaan jouluun mennessä. Ota yhteyttä vammaistyön pappiin - mietitään sinulle sopivin riparivaihtoehto. Diakonian blogista voit lukea leirikokemuksia.

Lue myös: Riparikokemus on tärkeä myös erityisnuorille

Riparille! Kesän 2021 ripari-ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraavan kerran riparille voi ilmoittautua syksyllä 2021.

Lisätietoja Katilta, yhteystiedot sivun oikealla palstalla/lopussa.