Kampin kappeli

Kampin kappelin perustehtävänä on tarjota mahdollisuus hiljentymiseen ja kohtaamiseen keskellä vilkasta kaupungin keskustaa.

Viime kesänä kysyimme teiltä kävijöiltämme mitä mieltä olette kohtaamisemme laadusta. Kysely kohdentui etenkin teihin, jotka ette vierailunne aikana tarvinneet tarjoamaamme keskusteluapua. Halusimme julkistaa tulokset jo syksyllä, töiden kasautumisesta johtuen teemme sen nyt.

Kyselyn tulokset olivat meitä mairittelevia. Saimme teiltä todella hyvää palautetta, kiitos! Vaikka tiedämme, että kasvotusten tehtyjen kyselyiden keskiarvo on usein anonyymisti tehtyjä korkeampi, koemme silti että teemme monia asioita oikein.

Samalla haluamme entisestään kehittää toimintaamme. Tulevana kautena keskitymme erityisesti seuraaviin asioihin kohtaamisessamme:

  • hyvästelemme kaikki kävijät

  • keskistymme entisestään tervehtimisen ystävällisyyteen
    kävijät tunnistavat työntekijät

  • kävijät ovat tietoisia kappelilla tarjottavasta keskusteluavusta ja voivat kuvitella käyttävänsä sitä hyväksensä jossain elämäntilanteessa
Kohtaamisen laatu -kyselyn tulokset (docx, 0.09 Mt)

Yhteystiedot

Kampin kappeli
Simonkatu 7, 00100 Helsinki
arkisin 8-20, la-su 10-18
Kampin kappeliin on esteetön kulku
09 2340 2018, 050 578 1136
kampinkappeli@evl.fi
Linkki

Kampin kappeli on suomalaisesta puusta rakennettu hiljentymispaikka Narinkkatorilla. Kappelin toiminnasta vastaavat kumppanuusperiaatteella Kirkko Helsingissä ja Helsingin kaupungin sosiaalitoimi. Rakennuksen aulassa voi halutessaan keskustella, ilman ajanvarausta, joko kirkon tai sosiaalialan työntekijän kanssa. Kappelilta saa tietoa ja palveluohjausta seurakuntien ja Helsingin sosiaaliviraston palveluista. Kappelissa työskentelee 2 sosiaalityöntekijää, 2 sosiaaliohjaajaa, pappi, toiminnanjohtaja, diakoni, kirkon nuorisotyönohjaaja ja 2 suntiota sekä vahtimestareita.

Kappeli on ekumeeninen ja toivottaa kaikki tervetulleiksi uskonnosta, elämänkatsomuksesta tai taustasta riippumatta. Kappelissa ei pääsääntöisesti järjestetä kirkollisia toimituksia, mutta erilaisista teemapäivistä ja muusta toiminnasta ilmoitetaan erikseen seurakunnan ja kaupungin nettisivuilla sekä Kirkko & kaupunki – lehden sivuilla. Ryhmien toivotaan ottavan yhteyttä ennen vierailua suoraan Kappeliin, mikäli halutaan opastusta tai esittelyä Kappelin toiminnasta.