Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Tapahtumat >

Yrittäjien työnohjausryhmä

14.09.2017 klo 09:30 - 11:30

Yrittäjien työnohjausryhmä

Seurakuntien talo, Kolmas linja 22 B, 00530 Helsinki

Yrittäjien vertaisryhmästä saat tukea ja voimavaroja yrittäjänä jaksamiseen. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa yrittäjän arkeen kuuluvia onnistumisia ja pettymyksiä luottamuksellisesti ilman kilpailuasetelmaa. Tapaamme viisi kertaa kahden viikon välein: 14.9., 28.9., 12.10., 26.10. ja 9.11. Tapaamiset muodostavat työnohjauksellisen kokonaisuuden, joten osallistuminen edellyttää, että pääset mukaan kaikilla kerroilla.

Yrittäjän alkutaipaleella ryhmästä saa rohkeutta ja itseluottamusta uusien asiakkaiden etsimiseen. Pidempään toimineelle ryhmä tarjoaa pysähtymisen ja jakamisen paikan, jossa voi purkaa asiakastyön kuormaa ja pohtia elämän eri osa-alueiden tasapainoa ja yrityksen suuntaa. Kokemusten jakaminen työnohjauksellisessa ryhmässä auttaa tunnistamaan omaa tapaa reagoida haasteisiin. Ryhmä voi auttaa katsomaan omaa arkea uusista näkökulmista ja antaa virtaa yrittämiseen.

Ryhmää ohjaavat työnohjaaja, psykoterapeutti Marko Mattila ja Pienyrittäjän tuki-hankkeen vetäjä Marja Kotakorpi. Tapaamisten alussa on aina aamukahvit. Ilmoittautuminen marja.kotakorpi@evl.fi

www.pienyrittäjäntuki.fi

Liput: maksuton
Järjestäjä: Pienyrittäjän tuki -hanke
Yhteyshenkilö: Marja Kotakorpi
Puhelin: 050 594 2374
Sähköposti: marja.kotakorpi@evl.fi

Aikuiset, Apua & tukea, Kurssit, Pienryhmät