Etusivu > Uutiset ja tapahtumat > Tapahtumat >

Messu Vuosaaren kirkossa

14.01.2018 klo 11:00 - 12:00

Messu Vuosaaren kirkossa

Vuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Tervetuloa messuun Vuosaaren kirkkoon sunnuntaina 14.1. klo 11. Liturgia Antti Pesonen, saarna Jussi Mäkelä, musiikki Eeva Jurmu.

Kirkkovuodessa saavutaan Jeesuksen elämässä kohtaan, jolloin hänen julkinen toimintansa alkaa. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

Evankeliumi Luuk. 4:16–21
Jeesus tuli Nasaretiin, missä hän oli kasvanut, ja meni sapattina tapansa mukaan synagogaan. Hän nousi lukemaan, ja hänelle ojennettiin profeetta Jesajan kirja. Hän avasi kirjakäärön ja löysi sen kohdan, jossa sanotaan: ’Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen ja julistamaan Herran riemuvuotta.’ Hän kääri kirjan kokoon, antoi sen avustajalle ja istuutui. Kaikki, jotka synagogassa olivat, katsoivat tarkkaavasti häneen. Hän alkoi puhua heille: ”Tänään, teidän kuultenne, on tämä kirjoitus käynyt toteen.”

Rukous: Jeesus, maan päällä ollessasi sinä ilmaisit monin tavoin kirkkautesi. Elämän arjessa meiltä hämärtyy usein se, että sinä elät ja teet työtäsi meissä ja muissa. Ravistele meidät hereille Henkesi avulla ja vahvista uskoamme rakkautesi voimaan.

Järjestäjä: Vuosaaren seurakunta
Yhteyshenkilö: -
Puhelin: -
Sähköposti: -

Jumalanpalvelukset