Leirit ja retket

Leirit ovat mainio tapa viettää vapaa-aikaa yhdessä toisten lasten, isosten, ohjaajien ja luonnon parissa. Leireillä riittää tekemistä, hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa. Kaikki kouluikäisten leirit ovat tarkoitettu eka-seitsemäsluokkalaisille.

Kaikkiin leiri- ja retkimaksuihin voi tarvittaessa hakea tukea omalta diakoniatyöntekijältä.


Aprillileiri 31.3.–2.4.2017 tai 1.4.–2.4.2017

Aprillileiri järjestetään Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa. Leirillä on luvassa leikkejä ja pelejä ulkona ja sisällä, musiikkia, askartelua, hyvää ruokaa, saunaa ja seuraa aprillipäivän hengessä. Leirille lähdetään yhdessä lähiseurakuntiemme kanssa.

Mukaan voi tulla koko viikonlopuksi tai vain yhdeksi yöksi. Lauantailähtö toteutuu mikäli lähtijöitä sinä päivänä on vähintään kymmenen. Hinta 40€/viikonloppu tai 30€/la-su.

Ilmoittautua voit helmikuun ajan TÄSTÄ.

Lisätietoja Susanilta :)

Wipinäviikot eli koululaisten päiväleirit kesäloma alussa

Wipinäviikot järjestetään kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla maanantaista perjantaihin. Leiripäivä on klo 9-16. Päivän aikana on yhteistä leikkiä, pelailua ja askartelua kerhotiloissa, lounas ja välipala sekä iltapäivisin retki johonkin kivaan kohteeseen. Esimerkiksi Leikkiluola, Korkeasaari tai Luonnontieteellinen museo. Hinta 95€/viikko. Ilmoittautuminen alkaa 1.3. klo 7.

Viikko 1: 5.–9.6.2017 ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Viikko 2: 12.–16.6.2017 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lisätietoja Susanilta :)

Kesäleiri 19.–21.6.2017 Lohirannassa, Lohjalla.

Kouluikäisten oma kesäleiri juhannusviikolla upeassa Lohirannan leirikeskuksessa. Luvassa ainakin kivoja pelejä ja leikkejä ulkona ja sisällä, uintia ja saunomista, makkaran ja/tai lettujen paistoa nuotiolla, hyvää ruokaa ja loistaa seuraa!

Mukana Töölön ja Paavalin seurakunnat. Hinta 40€. Ilmoittautuminen tästä 1.3. alkaen. Lisätietoja Nanalta :)

AARRE-leiri 19.–22.6.2017 Partaharjulla

Uudenmaan seurakuntien yhteinen Aarre-leiri järjestetään Pohjois-Savon kauniissa maisemissa Partaharjulla. Leirillä yövytään teltoissa (omissa tai seurakunnan). Osallistuja odotetaan yhteensä reilut parisen sataa. Leiriläiset toimivat omissa seurakuntaryhmissä ja osallistuvat niistä käsin toimintoihin välillä vain oman porukan kesken ja välillä koko leirin voimin.

Luvassa on varmasti ikimuistoinen elämys yhdessä toisten kanssa unohtamatta tietenkään kesäleirille tyypillisiä toimintoja kuten uintia, saunaa ja makkaran paistoa. Hinta 90€

Ilmoittautuminen tästä 1.3. alkaen. Lisätietoja Susanilta :)

Kesän Perheleiri 25.–27.8.2017 Korpirauhassa

Lähdemme yhdessä Kallion ja Töölön seurakuntien kanssa perheleirille Siuntion Korpirauhaan. Leiri alkaa perjantaina 3. maaliskuuta ja päättyy sunnuntaina 5. maaliskuuta. Perheleirille ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet, niin vauvat kuin isommatkin lapset perheineen tai isovanhempineen sekä myös kummit. Ilmoittaudu mukaan!

Leirillä on luvassa monenlaista toimintaa yhdessä ja erikseen niin sisällä kuin ulkona kelin mukaan, mm. pulkkailua, askartelua, saunomista, perhemessu, pelejä, makkaranpaistoa nuotiolla ja muuta mukavaa. Perheet voivat osallistua aktiviteetteihin oman harkintansa mukaan.

Perheleirin hinta on aikuisilta 50 euroa ja lapsilta 30 euroa (alle 5-vuotiaat lapset ilmaiseksi). Ilmoittaudu tästä.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leirikirjeessä leirin alla.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Nanalta: nana.honkasalo@evl.fi.