Malmin seurakunnan isostoiminta

Tältä sivulta löydät tietoa isostoimintaan liittyen


Rippikoulun käytyäsi sinullakin on mahdollisuus tulla isostoimintaan ja toimia rippikouluissa ja nuorten leireillä isosena. Vaikka tulet isostoimintaan, sinun ei ole kuitenkaan pakko tulla isoseksi. Voit käydä isostoiminnan taskuun tulevaisuutta varten tai olla vain kavereiden kanssa mukana isostoiminnassa.


Isostoiminta alkaa uudestaan joka syksy. Isostoiminta kestää kaksi vuotta, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen voit jo päästä isoseksi. Isostoiminta koostuu noin 10 tapaamisesta oman ryhmän kanssa vuoden aikana, isostoimintaleireistä, messuista sekä osallistumisesta nuorten toimintaan.


Isostoiminnassa opettelemme ja syvennämme monenlaisia tietoja ja taitoja. Harjoittelemme ryhmän ohjaamisen taitoja ja ihmissuhdetaitoja, leikkien ja sketsien vetämistä, sekä pohdimme muita isosen tehtäviä ja elämän kysymyksiä. Isostoiminnassa syvennymme lähemmin luterilaiseen uskoon, Raamattuun ja kolmiyhteiseen Jumalaan. Tutustumme omaan seurakuntaan, toisiin nuoriin ja omaan itseen.


1. vuoden Isostoimintaryhmiä on eri päivinä (ti, ke, to).
2. vuoden ryhmä kokoontuu torstaina ja sunnuntaina.

Syksyn 2017 isostoiminnat ovat alkaneet. Jos haluat liittyä vielä mukaan isostoimintaan, ota yhteyttä Antti Niemiseen antti.nieminen(at)evl.fi


Isostoimintaryhmät kokoontuvat Tapanilan kirkolla (Veljestentie 6).


1_OSALLISTUJAKORTTI_ISOSTOIMINTALEIRIA_VARTEN.pdf (pdf, 0.02 Mt) Isto1_leirikirje_syksy_2017.pdf (pdf, 0.16 Mt)