11.07. Onneksi olkoon: Elli, Noora, Nelli, Eleonoora | Palaute
Honkanummen hautausmaa

Honkanummen hautausmaa

Uutiset

Hautausmaan toimisto on avoinna arkisin klo 9.00–14.00

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi Honkanummen hautausmaan toimisto on toistaiseksi suljettu. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla.

09 2340 2900

honkanummi.hsrky@evl.fi

Honkanummen hautausmaa Facebookissa

Hautausmaan aukioloajat

Portit ovat avoinna klo 7.00–22.00 ympäri vuoden.

Erityisinä juhla-aikoina hautausmaan portit ovat auki ympäri vuorokauden.

Hautausmaan eteläpäässä on kahvila, joka on avoinna yleisölle arki­sin klo 8.00–13.00. HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi, kahvila on suljettu 31.7.2020 saakka.

Hautapaikkatiedustelut

Hautojen sijaintia voi tiedustella, jos tietää vainajan nimen, kuolin­ajan tai hautauspäivän. Hautaa voi kysyä Honkanummen hautaus­maan toimistosta puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään arkisin toimiston aukioloaikoina.

Hautausmaan opaskartta

Saapumisohjeet

‍Honkanummen hautausmaa sijaitsee Vantaan Itä-Hakkilassa Van­han Porvoontien varrella, Lahdentien ja Kehä III:n risteyksen luo­teispuolella.

Omalla autolla

Helsingistä tultaessa ajetaan Lahdenväylää ja käännytään Kehä III:lle länteen. Heti tämän jälkeen noustaan Van­halle Porvoontielle ja käännytään oikealle. Pohjoisesta Lahdenväy­lää pitkin saavuttaessa käännytään kehä III:lle länteen ja noustaan Vanhalle Porvoontielle.

Julkisen liikenteen linjat ja aikataulut voi tarkistaa

HSL:n reittioppaasta.

Hautojen hoito

Haudan hoito on hautaoikeuden haltijan vastuulla. Hauta tulee pitää siistinä. Haudan voi hoitaa itse tai antaa seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston hoidettavaksi yhdeksi tai useammaksi vuodeksi kerrallaan. Lue lisää