14.10. Onneksi olkoon: Elsa, Else, Elsi | Palaute | På svenska | In English

Honkanummen hautausmaa

Honkanummen hautausmaa

Uutiset


Honkanummen hautausmaan uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa hautausmaasta ja sen toiminnasta. Kirje lähetetään sähköpostiin 4–8 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi sekä painamalla tilaa.

Hautausmaan aukioloajat

Portit ovat avoinna klo 7.00–22.00 ympäri vuoden.

Erityisinä juhla-aikoina hautausmaan portit ovat auki ympäri vuorokauden.

Hautausmaan eteläpäässä on kahvila, joka on avoinna yleisölle arki­sin klo 8.00–13.00.

Hautausmaan toimisto on avoinna arkisin klo 9.00–14.00

Hautapaikkatiedustelut

Hautojen sijaintia voi tiedustella, jos tietää vainajan nimen, kuolin­ajan tai hautauspäivän. Hautaa voi kysyä Honkanummen hautaus­maan toimistosta puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään arkisin toimiston aukioloaikoina.

Hautausmaan opaskartta


Saapumisohjeet

‍Honkanummen hautausmaa sijaitsee Vantaan Itä-Hakkilassa Van­han Porvoontien varrella, Lahdentien ja Kehä III:n risteyksen luo­teispuolella.

Omalla autolla

Helsingistä tultaessa ajetaan Lahdenväylää ja käännytään Kehä III:lle länteen. Heti tämän jälkeen noustaan Van­halle Porvoontielle ja käännytään oikealle. Pohjoisesta Lahdenväy­lää pitkin saavuttaessa käännytään kehä III:lle länteen ja noustaan Vanhalle Porvoontielle.

Julkisen liikenteen linjat ja aikataulut voi tarkistaa

HSL:n reittioppaasta.


Hautojen hoito

Haudan hoito on hautaoikeuden haltijan vastuulla. Hauta tulee pitää siistinä. Haudan voi hoitaa itse tai antaa seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston hoidettavaksi yhdeksi tai useammaksi vuodeksi kerrallaan. Lue lisää