Lohirannan leirikeskus

Lohirannan leirikeskus sijaitsee Lohjalla, Lohjanharjun kupeessa puhdasvetisen Lehmijärven rannalla. Erilaiset leirit, kurssit ja leirikoulut löytävät sieltä hyvät puitteet. Helsingistä Lohirantaan on matkaa noin 55 kilometriä. Hanko - Hyvinkääntieltä kulkee tiivis linja-autoliikenne. Linja-autopyskälitä on leirikeskukseen matkaa kilometrin verran.

Lohirannassa on hirsirakenteinen majoitusrakennus jossa pystyy majoittumaan 44 yöpyjää. Päärakennuksen ruokasalissa voi kerrallaan ruokailla 60 henkilöä ja kesällä terassin ollessa käytössä jopa 100 henkilöä. Kappelina toimii vanha metsästysmaja, joka tarjoaa oivan tilaisuuden hiljentymiseen.

Päärakennuksessa on lisäksi koulutus/kokoustila 30 henkilölle. Majoitusrakennuksessa on kolme erikokoista koulutus/kokoustilaa, joita pystytään hyvin kalustamaan eri tilanteiden mukaan.

Rannassa on savusauna, josta saa muikeat löylyt. Lauteille mahtuu noin kymmen kylpijää kerralla. Rannan tuntumassa on myös uusi saunarakennus, jossa on kaksi erillistä saunaosastoa ja joka mahdollistaa kahden suuren ryhmän yhtäaikaisen saunomisen. Saunojen keskellä on yhteinen kokoontumistila jossa voi paistaa vaikka makkarat takkatulen äärellä.

Lohirannan maasto liittyy läheisesti varsinaiseen Lohjanharjuun ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet sekä kesäiseen että talviseen liikkumiseen luonnossa. Soutelu ja uinti puhtaassa Lehmijärvessä ovat leirien suosittua vapaa-ajan puuhaa, samoin lentopallo hiekkakentällä. Talven iloja tarjoaa mm. oivallinen pulkkamäki.

Tiedustelut ja varaukset

Nimi:Lohirannan leirikeskus
Puhelinnumero:(09) 2340 2763
Sähköposti:lohiranta@amica.fi
Osoite:Lohirannantie 119, 08680 Lohja

Ajo-ohje

Pihakartta