25.06. Onneksi olkoon: Uuno | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Työt kielletty! -kampanja tapahtuma-alan ihmisten auttamiseksi

Vuosaaren seurakunta

06.05.2021, 20:07 /  päivitetty 06.05.2021, 20:12
Tapahtumateollisuus ja Kotimaanapu järjestävät yhdessä kampanjan, jonka tarkoituksena on auttaa taloudelliseen hätään joutuneita tapahtuma-alan ihmisiä.
Äänitarkkailijana tietokoneen edessä istuva mies. Päällä keltaista taustaa vasten teksti: työt kielletty!

Työt kielletty -kampanja tapahtuma-alan ihmisten auttamiseksi

Koronaepidemian aiheuttama kriisi alkoi tapahtuma-alalla keväällä 2020, kun tapahtumien sulku jätti kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri Suomen ilman töitä ja toimeentuloa. Tapahtumateollisuus ja Kotimaanapu järjestävät yhdessä kampanjan, jonka tarkoituksena on auttaa taloudelliseen hätään joutuneita tapahtuma-alan ihmisiä. Lisää kampanjasta voit lukea täällä.

Apua haetaan seurakunnan diakoniatyön kautta. Avun saaminen ei edellytä kirkon jäsenyyttä. Diakoniatyöntekijät selvittävät hakijan taloudellista tilannetta, tekevät avustuspäätöksen ja ilmoittavat avustuksen saajan yhteystiedot Kotimaanavulle. Kotimaanapu toimittaa avun suoraan kotiin lahjakortteina.

Jos asut Vuosaaren seurakunnan alueella ja olet joutunut hätään tapahtuma-alan töiden loppumisen vuoksi ja tarvitset taloudellista apua, tulosta alta olevasta linkistä hakemuslomake (pdf). Lomakkeita saa myös sovitusti Vuosaaren kirkon yhteydessä olevan Marielundin kappelin aulasta (Satamasaarentie 7), sekä seurakuntakeskus Valosta (Kahvikuja 3, 1. kerros).

Tulosta hakemuslomake tästä.

Täytä lomake huolellisesti ja palauta se hakemuslomakkeessa olevien ohjeiden mukaisesti postilaatikkoon Vuosaaren kirkolle tai seurakuntakeskus Valoon. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät lomakkeesta. Lisätietoja voi kysyä myös diakoniatyöntekijöiltä puhelimitse tai sähköpostilla.

Diakonian yhteystiedot

Diakonian puhelin, avoinna ma, ti ja to klo 12–13 numerossa 09 2340 6518. Numeroon ei voi lähettää tekstiviestiä.

Sähköposti vuosaari.diakonia@evl.fi