23.05. Onneksi olkoon: Lyydia, Lyyli | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Nuorille melkein mitä vaan – tule tsekkaamaan!

Vuosaaren seurakunta

14.02.2018, 15:16 /  päivitetty 22.08.2018, 16:03
Vuosaaren ytimessä kauppakeskus Columbuksen läheisyydessä sijaitsevissa tiloissa on monenlaista toimintaa nuorille: avointa kahvilaa, leffailua ja nuorteniltaa, sekä leirejä ja retkiä. Toiminta on aina kausiluontoista, tarkista siis tapahtumakalenterista tarkemmat tapahtuma-ajat. Nähdään Valossa!

Vuosaaren ytimessä kauppakeskus Columbuksen läheisyydessä sijaitsevissa tiloissa on monenlaista toimintaa nuorille: avointa kahvilaa, leffailua ja nuorteniltaa, sekä leirejä ja retkiä. Toiminta on aina kausiluontoista, tarkista siis tapahtumakalenterista tarkemmat tapahtuma-ajat. Nähdään Valossa!

Nuortenkahvila

Hard Gospel Cafe tiistaisin klo 17–21 Valossa yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Rentoa menoa ja mukavaa tekemistä: bilis, ilmakiekko, futis- ja lautapelejä. Myynnissä edulliseen hintaan suolaista ja makeaa, kahvia, teetä ja limua.

Leffalauantai

Leffalauantai Valossa joka toinen lauantai klo 18–21. Rento ilta elokuvien äärellä! Halutessasi voit ottaa omat leffanaposteltavat mukaan! Seuraa meitä Instagramissa @hardgospelcafe niin tiedät mitä leffaa katsotaan. Vapaa pääsy. Tilaisuus on päihteetön.

Nuorten OMG illat

OMG illat Valossa perjantaisin klo 17–21. Sopivassa suhteessa lököilyä, ohjelmaa ja ruokaa, sekä hyvää seuraa! Joskus ohjattua toimintaa, joskus vaan oleillaan.

Isoskoulutus

Projektimuotoinen isoskoulutus alkaa aina syksyllä ja pitää sisällään muutamia koulutusiltoja, sekä omia vapaavalintaisia projekteja. Yhdessä tekemällä opitaan isosena tarvittavia taitoja. Keväällä lähdetään vielä isoskoulutusleirille tutustumaan kesän isosporukkaan ja viilaamaan isostaitoja huippuunsa.

Kerhonohjaajaksi?

Kouluikäisten lasten kerhonohjaaminen on hauskaa puuhaa, sillä lasten ilo ja into tarttuu ohjaajaankin. Voit ohjata kerhoa omien kiinnostusten ja vahvuuksiesi myötä, saat tehdä sitä, mistä muutenkin jo pidät. Lisäksi voit päästä junnukahvilaan avustajaksi. Kerhoilusta saat kauden päätteeksi työtodistuksen, josta voi olla iloa vaikka ensimmäisiä työpaikkoja hakiessasi.

Kahvila-avustajaksi?

Nuortenkahvila Hard Gospel Café tarvitsee toimiakseen vapaaehtoisia nuoria kahvila-avustajaksi. ”Kahvat” tekevät itselleen sopivassa määrin vuoroja kahvilassa. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, myyntityö, tuotteiden valmistus ja tiskaus. Kaikkeen saa opastuksen ja yhdessä tekeminen on hauskaa! Kahvoilla on myös omaa toimintaa, kahvailtoja ja –öitä, joskus retkiäkin.

Nuortenleiri

Nuortenleiri aloittaa syksyn vauhdikkaasti. Leirillä on aina jokin teema, jonka ympärille leirin vapaa ja rento ohjelma suunnitellaan. Jos viihdyit riparilla, viihdyt varmasti täälläkin! Pakkaa laukkusi jälleen kerran ja viiletä mukaan menoon!

Maata näkyvissä –festarit

Maata näkyvissä –festarit, eli tuttavallisemmin MNF on vuosittainen iso tapahtuma Turussa, joka kerää tuhansittain nuoria viikonlopuksi areenalle kuuntelemaan loistavia bändejä ja tapaamaan muita nuoria ympäri Suomen. Festaritunnelmaa pääset fiilistelemään vaikka etsimällä YouTubesta Maata näkyvissä –festareiden Afretmoviet, joita on tehty usean vuoden ajalta. Vuosaari viettää festareilla koko viikonlopun ja reissun hintaan sisältyy kolmipäiväinen festariranneke, kuljetukset, majoitukset ja pienimuotoiset ateriat.

Nuorten aikuisten toiminta

Nuorten aikuisten illat Valossa joka toinen torstai klo 18–22. Laitamme yhdessä ruokaa, keskustelemme ja jaamme elämää kristittynä. Lisäksi leireillään ja retkeillään. Omia toiveita toiminnan sisällöstä saa totta kai esittää! Mukaan voit tulla sinä kalenterivuonna, jona täytät 18. Tule mukaan, sillä juuri sinutkin on kutsuttu!

Täältä löydät meidät

Vuosaaren Valo, Palvelukeskus Albatross (kauppakeskus Columbuksen välittömässä läheisyydessä), 1. kerros (Kelaa vastapäätä), Kahvikuja 3, 00980 Helsinki.