06.12. Onneksi olkoon: Niilo, Niko, Nikolai, Niklas, Niki | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Musiikkia Vuosaaressa syksyllä 2019

Vuosaaren seurakunta

15.07.2019, 16:25
Syksy tarjoaa monenlaista musiikkia Vuosaaressa. Tule mukaan konsertteihin, rauhoittumaan hetkeksi levolliseen musiikkihetkeen tai laulamaan mukana yhteislaulutilaisuuksissa tai kuorossa.

Syksy tarjoaa monenlaista musiikkia Vuosaaressa. Tule mukaan konsertteihin, rauhoittumaan hetkeksi levolliseen musiikkihetkeen tai laulamaan mukana yhteislaulutilaisuuksissa tai kuorossa.

Valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä

Valtakunnallinen kirkkomusiikin päivä Katukappelissa torstaina 19.9. Kuorojen pop-up –konsertteja, sekä yhteislaulua tasatunnein klo 13 alkaen. Ilta päättyy iltakirkkoon klo 18.

Isänpäivän konsertti

Isänpäivän konsertti sunnuntaina 10.11. klo 17 Vuosaaren kirkossa. Klassista musiikkia.

Levollinen musiikkihetki kirkossa

Tervetuloa levähtämään vartiksi monipuolisen musiikin äärelle keskiviikkoina 11.9., 9.10. ja 6.11. klo 16.30.

Lauletaan yhdessä Katukappelissa

Laulamme ajankohtaisia virsiä, hengellisiä lauluja ja kansanlauluja, laulattajana Anja Hinkkanen. Tule nauttimaan yhteisestä laulun ilosta! Katukappelissa klo 13 keskiviikkoina 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 17.11. ja 11.12.

Laulattaako? Tule mukaan kuoroon!

Kuoroharrastus ei maksa mitään ja ryhmässä laulaminen on tutkitusti terveellistä ihmiselle. Vaarana on saada uusia ystäviä ja kokemuksia sekä jäädä koukkuun kuorolauluun! Mukaan mahtuu kaikenlaisia kuorolaisia ja voit tulla mukaan myös yksittäisiin projekteihin. Ota rohkeasti yhteyttä – löydetään yhdessä sinulle paikka, jossa voit iloita musiikin tekemisestä!

Gaudium. Neliäänistä monipuolista kirkkomusiikin ohjelmistoa laulava sekakuoro, joka esiintyy messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitukset kirkolla keskiviikkoisin klo 17.30–20 (muutokset mahdollisia) 4.9. alkaen. Uudet laulajat voivat sopia ajan pientä laulunäytettä varten. Kuoroa johtaa Eeva Jurmu.

Uusi laulu on energinen naiskuoro, joka laulaa uudempaa hengellistä musiikkia niin Suomesta kuin muualta maailmasta. Mukaan voit liittyä myös yksittäisiin projekteihin. Harjoitukset Merirasti-kappelilla keskiviikkoisin klo 18.30 (muutokset mahdollisia) alkaen 4.9. Kuoroa johtaa Hanna Virtanen.

Vuosaari–kuoro on tarkoitettu kaiken ikäisille laulamisesta kiinnostuneille. Pääsyvaatimuksia ei ole, into laulaa riittää! Jos haluat laulaa hyvällä fiiliksellä reilussa porukassa ja olet kiinnostunut kehittämään omaa äänenkäyttöäsi, tervetuloa mukaan! Ohjelmistossa pääasiassa yksi- ja/tai kaksiäänisiä hengellisiä lauluja. Kuoro toimii mm. esilaulajaryhmänä yhteislaulutilaisuuksissa. Harjoitukset kirkolla torstaisin klo 17 (muutokset mahdollisia) 5.9. alkaen. Kuoroa ohjaa Mikaela Mandalios, tarkemmat tiedustelut Eeva Jurmu.

Valon ääni on nuorten kuoro ja bändi, joka toimii projektiluontoisesti Valossa torstaisin klo 18. Rentoa musaa ja menevää meininkiä. Tervetuloa musiikilliseen joukkoomme! Kysy rohkeasti lisää Hannalta!