27.05. Onneksi olkoon: Ritva | Palaute

Vuosaaren seurakunta

Kuninkaan illoissa on yhteyttä ja iloa

Vuosaaren seurakunta

11.01.2018, 12:56 /  päivitetty 03.10.2019, 15:56
Suosittua Kuninkaan iltaa vietetään Vuosaaren kirkolla joka toinen perjantai. Tule mukaan kokemaan yhteyttä Jumalaan ja toisiin kristittyihin!

Jumala haluaa kristittyjen yhteyttä. Jeesus sanoo näin: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21). Tätä yhteyttä me olemme saaneet illoissa kokea eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvien kanssa. Meillä on sama Jumala ja yhdessä me kiitämme häntä tästä lämpimästä yhteydestä.

Sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä.

Kuninkaan iltoja vietetään Vuosaaren kirkossa joka toinen perjantai klo 18. Luvassa on sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa, ja kaikille on illan päätteeksi tarjolla teejatkot. Mukavien kohtaamisten, musiikin ja tekemisen lisäksi on illoissa yksi nimi ylitse muiden: Jeesus - kuningasten Kuningas!

Kuninkaan illassa pääset nauttimaan monipuolisesta musiikista: soittimia ovat mm. flyygeli, kitara, rummut ja basso. Säestyksestä vastaavat eri musiikkiryhmät eri kokoonpanoin ja painotuksin – pienimmillään musiikissa on vain ylistyksen johtaja, suurimmillaan bändi tai lauluryhmä. Laulujen sanat heijastetaan seinälle, joten jokaisella haluavalla on mahdollisuus osallistua ylistykseen. Kuninkaan illassa olet myös vapaa toimimaan, kuten itsestäsi sopivalta tuntuu: voit laulaa mukana tai olla hiljaa, istua tai seisoa, ylistää kädet kohotettuina tai vain olla jos siltä tuntuu. Joskus illoissa on mukana ylistystanssijoita, joiden tanssi ei ole esitys, vaan he ylistävät Jumalaa tanssillaan, eleillään ja kauniilla liikkeillään.

Iltoja ei olisi ilman vapaaehtoisia, jotka toimivat eri palvelutehtävissä: he toimivat puhujina, ylistyksen johtajina, soittajina, esirukoilijoina, pyhäkoulun opettajina, todistajina, ylistystanssijoina, aulapalvelijoina ja keittiöpalvelijoina. Haluaisitko sinäkin tulla toteuttamaan Kuninkaan iltoja? Olet lämpimästi tervetullut!

Tapahtumakalenterista näet tulevat Kuninkaan illat. (linkki hakuun edeltävässä sinisessä tekstissä, ohje alla kuvana).

Kuninkaan ilta on Facebookissa – tykkää sivustamme ja voit seurata meitä siellä.

Omalta YouTube kanavaltamme löydät videoituja puheita aina vuodesta 2013 alkaen.

Ohje tapahtuma hakuun

Tämä on vain ohje (myös kuva), linkki hakuun yllä sinisessä tekstissä.

1) kirjoita ylimmäiseen hakukohtaan Kuninkaan ilta

2) paina HAE

3) tulevat tilaisuudet ilmestyvät näkyviin, tapahtumaa klikkaamalla voit lukea lisätietoja