18.09. Onneksi olkoon: Tyyne, Tytti, Tyyni | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Lahjoja jotka tulevat tarpeeseen

Vuosaaren seurakunta

05.02.2020, 16:18 /  päivitetty 05.02.2020, 16:50
Vuosaaren Eläkkeensaajat ry. lahjoitti Vuosaaren Lions Clubin välityksellä lapsiperheille ja ikäihmisille lahjakortteja – tämä on lahja joka tulee tarpeeseen.
Kirkkoherra Jussi Mäkelä ja diakoni Pinja Niemi vastaanottavat lahjakortit Terho Kulmalalta Vuosaaren kirkon pihalla.

Vanhukset ja lapsiperheet saivat lahjoituksen Vuosaaren Eläkkeensaajien ry:ltä Vuosaaren Lions Clubin välityksellä. – Eläkkeensaajat keräsivät varat ja siirsivät ne Lions Clubin tilille. Me lisäsimme pienen summan kerättyyn pottiin ja muutimme varat lahjakorteiksi ja päätimme jakaa ne eteenpäin seurakunnan diakoniatyön kautta, kertoo Vuosaaren Lions Clubin presidentti Terho Kulmala, joka lahjoitti kortit tänään eteenpäin jaettaviksi. Lahjakortit jaetaan vuosaarelaisille vähävaraisille ikäihmisille ja lapsiperheille.

Tämä lahja tulee tarpeeseen

– Tämä lahja tulee tarpeeseen, kertoo seurakunnan vs. johtava diakoniatyöntekijä Pinja Niemi, joka oli vastaanottamassa lahjoitusta. Aina on heitä, joilla ei välttämättä ole varaa edes peruselintarvikkeisiin, saati sitten mihinkään enempään.

– Tarvetta on, hätää on ja köyhyyttä on koko ajan. Meillä on perheitä, joilla ei ole varaa huomioida edes isoja juhlapyhiä mitenkään, ei esimerkiksi ole varaa ostaa lapsille edes pääsiäismunia. Ja sitten keväällä tulee näitä valmistujaisjuhlia, se on monelle perheelle vaikea paikka, kun ei ole mahdollisuutta järjestää juhlia. Uskon, että tällaiset lahjoitukset auttavat monia perheitä. Ja kyllähän lapset odottavat, että jollain tavalla muistetaan ja huomioidaan kun koulut loppuvat, saa edes vaikka vähän kakkua, jäätelön tai jonkun muun herkun kaupasta.

– Kiitollisin mielin otamme tämän lahjan vastaan, ja toivomme lahjakorttien tuovan iloa saajilleen, kiittää kirkkoherra Jussi Mäkelä. Vuosaari on alue, jossa saamme iloita tällaisesta hyvästä yhteistyöstä alueen toimijoiden kanssa. Vuosaari ja vuosaarelaiset ovat yhteinen juttu, joiden hyväksi haluamme toimia.

Kiitollisin mielin otamme tämän lahjan vastaan, ja toivomme lahjakorttien tuovan iloa saajilleen.
Kirkkoherra Jussi Mäkelä, diakoni Pinja Niemi ja Terho Kulmala.
Vuosaaren Eläkkeensaajat ry. lahjoitti Vuosaaren Lions Clubin välityksellä lapsiperheille ja ikäihmisille lahjakortteja jaettavaksi eteenpäin seurakunnan diakoniatyön kautta. Kortit toimitti perille Vuosaaren Lions Clubin presidentti Terho Kulmala, ja niitä vastaanottamassa olivat vs. johtava diakoniatyöntekijä Pinja Niemi ja kirkkoherra Jussi Mäkelä.

Kädessä lahjakortteja jaettavaksi eteenpäin.