22.08. Onneksi olkoon: Iivari, Iivo | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Kouluikäisten junnutoiminta kokoaa monen mukavan tekemisen pariin

Vuosaaren seurakunta

22.01.2019, 10:09 /  päivitetty 22.01.2019, 10:06
Kouluikäisten junnutoiminta kokoaa monen mukavan tekemisen pariin: voit pelata, leikkiä, askarrella, kokkailla, leipoa, liikkua, näytellä, kerhoilla, retkeillä ja leireillä – melkein mitä vaan. Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Kouluikäisten junnutoiminta kokoaa monen mukavan tekemisen pariin: voit pelata, leikkiä, askarrella, kokkailla, leipoa, liikkua, näytellä, kerhoilla, retkeillä ja leireillä – melkein mitä vaan. Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Miten pääset mukaan?

Junnukahvila on avointa toimintaa, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla aina kun sinulle sopii. Harrastekerhoihin, leireille ja retkille ilmoittaudutaan etukäteen.

Seurakunnan toiminta on maksutonta, ellei toisin ilmoiteta (esim. kokkikerho ja leirit).

Lisätietoa kouluikäisten toiminnasta; Heidi Ruuska, nuorisotyönohjaaja, heidi.ruuska@evl.fi, p. 040 537 6924.

Junnukahvila

Junnukahvila 1–6 luokkalaisille Valossa maanantaisin klo 16–18.

Junnukahvilassa on avoimet ovet, voit tulla tai lähteä kun haluat. Kahvilan alussa tarjoamme pienen välipalan. Sen lisäksi kahvilasta voit halutessasi ostaa pientä makeaa. Tarjolla on paljon mukavaa tekemistä: mukavaa seuraa, leikkiä, joskus ohjattua toimintaa ja aina mahdollisuus pelata lautapelejä, biljardia tai ilmakiekkoa. Ja tottakai halutessasi voit vain viettää aikaa kavereiden kanssa.

Junnukahvilat ajalla 14.1.–29.4. (ei hiihtolomalla 18.2. ja pääsiäisenä 22.4.).

Junnukerhot

Junnukerhot ovat harrastekerhoja 1–6 luokkalaisille.

Kerhot toimivat kausiluonteisesti ja niiden tarjoamat harrastemahdollisuudet vaihtelevat. Kevään 2019 kerhovalikoimassa ovat näytelmä-, roolipeli-, kokki-, puuha- ja pihapelikerho.

Mukaan mahtuu kerhosta riippuen mukaan 10–15 lasta / kerho. Ohjaajina kerhoissa toimii sekä aikuisia että nuoria, jotka on perehdytetty tehtäviinsä. Seurakunnan kerhot ovat kirkon sanomaan sitoutunutta toimintaa.

Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tällä hetkellä tilaa on vielä pihapelikerhossa. Joskus paikkoja saattaa vapautua myös kesken kerhokauden.

Lisätiedot ja vapaiden kerhopaikkojen kyselyt: heidi.ruuska@evl.fi, p. 040 537 6924.

Kesällä luvassa Suurleiri Pisara

Ilmoittaudu nyt mukaan PISARA-suurleirille joka pidetään 24.–29.7.2019 Partaharjulla Pieksämäellä.

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14 vuotiaille junnuille ohjaajineen. Mukaan voivat tulla myös alle 10-vuotiaat vanhempiensa seurassa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Pisaralla järjestetään myös nuortenleiri 15–28 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Leirille odotetaan yhteensä noin 2000 osanottajaa. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää, jotka täyttyvät monipuolisesta tekemisestä: askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista. Yöt nukutaan teltoissa. Vuosaaren seurakunta lähtee Pisaralle – lähde sinäkin! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: heidi.ruuska@evl.fi. Leirin hinta 80 e/hlö (tuettu hinta, leiriesitteessä hinta on korkeampi). Ilmoittautuminen viimeistään 30.3.2019.

Lue lisää Pisarasta täällä.

Eskareiden ja 1–2 luokkalaisten kesäkerho

Kesäloman alussa eskareille ja 1–2 luokkalaisille on Valossa oma kesäkerho (ma–pe) klo 9–15.

Kerhoon voi tulla yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Ensimmäinen kerhoviikko 3.–7.6. ja toinen kerhoviikko 10.–14.6. Kerhon hinta 60e /viikko sis. ohjatun toiminnan, ruokailut, vakuutuksen ja retken.

Hakuaika 1.–31.3. Hakemuksia voi noutaa kerhopisteistä, tai tulostaa nettisivulta.

Hakemus palautetaan Kirsi Satosalmelle Valoon, tai sähköpostilla osoitteeseen kirsi.satosalmi@evl.fi.

Koululaisten iltapäiväkerho

Koululaisten iltapäiväkerho kirkolla ja Myrskylinnussa koulupäivisin klo 12–16.

Vapaata ja ohjattua toimintaa, läksyjen tekoa, välipala ja ulkoilua. Kerhoihin voi hakea myös kesken kauden.

Kerhomaksu 100e/kk. Vapaiden kerhopaikkojen tiedustelut: kirsi.satosalmi@evl.fi, 050 322 9070.

Haku koululaisten iltapäiväkerhoon lukukaudelle 2019–2020

Haku koululaisten iltapäiväkerhon lukukaudelle 2019–2020 on ajalla 18.3.–18.4.2019. Hakulomakkeita saa Katukappelista, Valosta sekä kirkon ja Myrskylinnun kerhopisteistä. Hakemuksen voi myös tulostaa netistä Helsingin kaupungin sivulta.

Hakemuksen palautetaan toimipisteeseen, josta paikkaa haetaan, tai Valoon Kirsi Satosalmelle.