10.07. Onneksi olkoon: Saima, Saimi | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Muskari kutsuu mukaan! Ilmoittautuminen syksylle 2020 on avoinna!

Vuosaaren seurakunta

20.11.2019, 20:26 /  päivitetty 09.06.2020, 14:24
Tule mukaan muskariin! Muskarissa lauletaan, soitetaan, kunnellaan ja liikutaan musiikista nauttien hengellisyyttä unohtamatta. Ryhmässä kehittyvät myös lapsen sosiaaliset ja motoriset taidot ikäkauden huomioon ottaen.
Iloinen pieni poika silmälasit päässä heittää nuotteja ilmaan. Lisänä teksti: tule mukaan mus... mus... muskariin!

Seurakunnan muskarissa lauletaan, soitetaan, kunnellaan ja liikutaan musiikista nauttien hengellisyyttä unohtamatta. Ryhmässä kehittyvät myös lapsen sosiaaliset ja motoriset taidot ikäkauden huomioon ottaen. Tervetuloa mukaan muskarin ja musiikin iloon!

Kauden hinta 65e/lapsi, 55e/seuraava sisarus.

Lisätietoja muskarista saa muskarin ohjaaja Päivi Lindbergiltä, p. 050 3454550, paivi.lindberg@evl.fi.

Parhaiten Päivin tavoittaa muskaripäivinä tiistaina ja perjantaina.

MUSKARIT TIISTAISIN Marielundin kappelissa Vuosaaren kirkolla 18.8. alkaen:

  • 2–3 vuotiaille aikuisen kanssa klo 16.15–16.45
  • 3–4 vuotiaille klo 17–17.40
  • 4–6 vuotiaille klo 17.45–18.30

MUSKARIT PERJANTAISIN Palvelukeskus Albatrossin Valossa 21.8. alkaen:

  • 3–12 kk vauvamuskari klo 9.30–10.00
  • 1–2 vuotiaille klo 10.00–10.30

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen muskareihin tämän linkin kautta.

Ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2020 saakka.

Tietoa sähköisestä ilmoittautumisesta

Helsingin seurakunnat ovat ottaneet sähköisen ilmoittautumisen käyttöön. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanallasi. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, seuraa alla olevia ohjeita.

Ennen ensimmäistä ilmoittautumista tulee luoda käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla ilmoittautumisia on mahdollista seurata ja tarpeen mukaan muuttaa ilmoittautumista hakuaikana. Alaikäisen ilmoittautuessa tunnukset luo huoltaja.

Tunnusten luomiseen tarvitset vahvan tunnistautumisen varmennekortin, mobiilivarmenteen tai nettipankkitunnusten kautta.

Aloita tunnusten luominen rekisteröitymällä käyttäjäksi ensin Suomi.fi –tunnistautumispalvelun kautta kohdasta ’rekisteröidy tästä’. Tämä tietosuojan (GDPR) vuoksi. Tunnistautumiseen voi käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen, ota yhteyttä seurakunnan toimistoon tai ilmoittautumisessa mainittuun tilaisuuden yhteyshenkilöön.

Luo rekisteröityessäsi henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. oma sähköpostiosoite, ja salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä (sisältäen kolmea eri merkkityyppiä: pieniä ja isoja kirjaimia/numeroita/erikoismerkkejä).

Käyttäjätunnus ja salasana on hyvä laittaa talteen, koska niitä tarvitaan myöhemmin ilmoittautuessa tai muutoin asiointipalvelua käytettäessä. Jatkossa palveluun pääsee suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä järjestelmätukeen: prime-tuki.helsinki@evl.fi.

Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.