06.12. Onneksi olkoon: Niilo, Niko, Nikolai, Niklas, Niki | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Junnutyön syksy – mukavaa tekemistä kouluikäisille!

Vuosaaren seurakunta

15.07.2019, 19:44 /  päivitetty 30.09.2019, 11:29
Jos olet kouluikäinen, siis 1–6 luokkalainen, tule mukaan junnutoimintaan! Tarjolla on monen monta mukavaa juttua, menoa ja meininkiä, kavereita, opittavaa ja hauskaa tekemistä.

Jos olet kouluikäinen, siis 1–6 luokkalainen, tule mukaan junnutoimintaan! Tarjolla on monen monta mukavaa juttua, menoa ja meininkiä, kavereita, opittavaa ja hauskaa tekemistä. Junnuilla on avointa toimintaa junnukahvilan muodossa ja harrastekerhoja sekä leirejä jonne ilmoittaudutaan etukäteen.

Junnukahvila maanantaisin Valossa

Mukavaa tekemistä ja seuraa, pieni välipala. Tule pelaamaan biljardia, ilmakiekkoa tai lautapelejä, ja viettämään yhdessä mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Junnukahvila on turvallinen ja kiva paikka kouluikäisille, jossa on aina mukan aaikuisia ja nuoria ohjaajia. Kahvila on avoin, etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Junnukahvila maanantaisin (2.9. alkaen) klo 16–18 Valossa 1–6 luokkalaisille.

Junnujen harrastekerhot

Junnukerhot ovat harrastekerhoja ala-asteikäisille lapsille. Kerhot toimivat kausiluonteisesti ja niiden tarjoamat harrastemahdollisuudet vaihtelevat. Kerhoihin ilmoittaudutaan elokuussa alla olevien ilmoittautumislinkkien kautta. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella Heidi Ruuskalta.

Tietoa ilmoittautumisesta:

Helsingin seurakunnat ovat ottaneet sähköisen ilmoittautumisen käyttöön. Ennen ensimmäistä ilmoittautumista huoltajan tulee luoda käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla ilmoittautumisia on mahdollista seurata ja tarpeen mukaan muuttaa ilmoittautumista hakuaikana. Tunnukset kannattaa säilyttää, sillä samoilla tunnuksilla voi ilmoittautua jatkossakin. Tunnusten luomiseen tarvitset vahvan tunnistautumisen varmennekortin, mobiilivarmenteen tai nettipankkitunnusten kautta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vahvaan tunnistautumiseen, ota yhteyttä Heidi Ruuskaan.

Lisää kerhoja tulossa – seuraa tiedotusta!

Syyskauden kerhot alkavat viikolla 36 (maanantai 2.9. alkava viikko).

Syyslomaleiri

Lähde sinäkin mahtavalle syyslomaleirille ja ota kaveritkin mukaan! Luvassa paljon kivoja pelejä ja leikkejä, yhdessäoloa, ulkoilua, seikkailua, kavereita, iltanuotio, saunomista, parasta ruokaa ja seuraa, iloa sekä paljon muistoja elämänreppuusi!

Junnujen syyslomaleiri Lohirannan leirikeskuksessa Lohjalla 14.–16.10.2019. Ilmoittaudu syyslomaleirille! Ilmoittautumislinkki avautuu 2.9.