27.09. Onneksi olkoon: Vesa | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Junnukerhoissa höntsäillään hauskoja, kokkaillaan kivoja ja opitaan uutta – ilmoittaudu mukaan! | Vuosaari

Vuosaaren seurakunta

22.08.2022, 10:50 /  päivitetty 25.08.2022, 13:43
Seurakunnan kerhoissa höntsäillään hauskoja, kokkaillaan kivoja ja opitaan uusia taitoja.
Iloinen poika osoittaa sormella tekstiä jossa lukee: koululainen, tule mukaan!

Tervetuloa mukaan seurakunnan kerhoihin!

Seurakunnan kerhoissa emme kilpaile siitä kuka on paras. Saat touhuta kivoja juttuja ilman ikäkausikisoja, ilman stressiä, eikä tarvitse miettiä olenko tarpeeksi hyvä tai riitänkö minä – sinä Riität! Me höntsäilemme hauskoja, kokkailemme kivoja ja opimme uusia taitoja. Saat ystäviä etkä jää yksin. Kerhonohjaajat ovat ihan huippukivoja nuoria, joiden johdolla kerhossa viihdyt varmasti!

Ilmoittautumisaika kerhoihin on 22.8.–30.9. tai kunnes paikat täyttyvät. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisohjelma ilmoittaa, oletko mahtunut mukaan.

HUOM! Leivontakerhossa ja Kokkikerhoissa meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta toteuttaa gluteenitonta leivontaa / ruuanlaittoa eikä ottaa huomioon vaikeita erikoisallergioita (esim. kananmuna-allergia).

Syksyn 2022 kerhot ja ilmoittautumislinkit

Leivontakerho

Leivontakerhossa keskitymme ainoastaan leivontaan. Opit peruskakkuja ja ehkä jotain erikoistakin. Tai miten olisi ihanat sämpylät, joita voit kotonakin tehdä!

Leivontakerho Vuosaaren kirkolla tiistaisin klo 17.30–19.30.

Ilmoittaudu leivontakerhoon täällä.

Kokkikerhot

Keskiviikkoisin Valossa on vilskettä kun kaksi kokkikerhoa kokoontuu; toinen isommassa Valon kahvilan keittiössä ja toinen pienemmässä keittiössä Valon askartelutilan yhteydessä. Näissä kerhoissa opit tekemään perusruokia, joita voit toteuttaa kotonakin. Toisinaan teemme eksoottisempiakin ruokia ja pääsemme makumatkalle esimerkiksi Japaniin tai Italiaan.

Kokkikerho Valon kahvilassa keskiviikkoisin klo 16–18.

Kokkikerho Valon pikkukeittiössä keskiviikkoisin klo 17–19.

Ilmoittaudu kerhoihin:

Kokkikerho, Valon kahvila

Kokkikerho, Valon pikkukeittiö

Näytelmäkerho

Näytelmäkerhossa pääset näyttelemisen riemua kokemaan leikin varjolla ilman liikaa vakavuutta ja jännitystä. Syksyn aikana näytelmäkerho valmistaa näytelmän seurakunnan Junnujen joulujuhlaa varten, joten myös tositoimiin on mahdollisuus!

Ilmoittaudu näytelmäkerhoon täällä.

‍Kerhoboxi, kerho jota voit kerhoilla kotona

Lue lisää alta, jos kotona kerhoilu kiinnostaa.

Kerhoboxi mahdollistaa kerhoilun kotona

Onko sinun hankala tulla kerhoon, kyyti ei järjesty sopivasti tai harrastuksiin on liian pitkä matka? Tai viihdytkö ehkä enemmän kotona kuin ryhmässä? Tai olisiko vain kiva touhuta oman pienen kaveriporukan kanssa jonkun kotona, niin että pidätte toisillenne kerhoa? Jos vastasit johonkin kysymyksistä Kyllä, voisi Kerhoboxi olla sinulle sopiva ikioma kerho.

Kerhoboxi on maksuton, kotona toteutettava kerho 7–12 vuotiaille. Jos kaipaat syksyysi mukavaa puuhasteltavaa, kivaa kokkailua, salapoliisiseikkailua ja liikkumisen riemua, niin ilmoittaudu mukaan. Voit toteuttaa Kerhoboxin kerhot yksin tai perheen/ystävän kanssa. Kerhoboxi alkaa lokakuussa. Boxi noudetaan Valosta. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä.

Kerhoboxien teemat noudattavat kirkkovuoden teemoja. Nyt syksyllä Kerhoboxin teemoissa mm. enkelit, rakkauden kaksoiskäsky, uskoako vai eikä uskoa, jne. Jokaiseen teemaan liittyen on suunniteltu mukavaa tekemistä joko yksin tai yhdessä oman pienen kaveriporukan tai perheen kanssa toteutettavaksi.

Huom! Jos aikomuksenasi on toteuttaa Kerhoboxin kerhoa yhdessä kavereiden kanssa, suosittelemme että jokainen teistä tilaa oman Kerhoboxin. Sillä tavalla boxissa olevat tarvikkeet riittävät varmasti.

Kerhoboxien noutopaikka: Valo, Palvelukeskus Albatross, 1. kerros, Kahvikuja 3.‍ Noudon tarkempi ajankohta kerrotaan ilmoittautuneille.

Kerhoboxi on tarkoitettu Vuosaaren alueen kouluikäisille lapsille.

Tervetuloa mukaan kivaan kotikerhoon, Kerhoboxiin !

Viimeinen ilmoittautumispäivä Kerhoboxin toimintaan on perjantaina 2.9.

Ilmoittaudu kerhoboxiin täällä.

Lähtisitkö leirille tai viettäisitkö yön kirkossa?

Junnujen syyslomaleiri 19.–21.10.2022.

Lähde huippukivalle leirille Lohjalle, Lohirannan leirikeskukseen syyslomalla! Mukana nuorisotyönohjaajat Heidi ja Ilkka sekä huippukiva joukko isosia. Leiri on tarkoitettu 1–6 -luokkalaisille. Syyslomaleirin hinta on 40 euroa / lapsi.

Huomaathan, että viimeinen ilmoittautumispäivä Syyslomaleirille on jo tiistaina 20.9.2022.

Ilmoittaudu syysleirille täällä.

Yö kirkossa 26.–27.11.2022.

Milloin viimeksi olet nukkunut kirkossa? No nyt siihen on mahdollisuus, kun Vuosaaren kirkossa vietetään yötä 26.–27.11. Kaappaa kainaloosi oma patja, tyyny sekä makuupussi/peitto ja tule Vuosaaren kirkolle viettämään 1–6 luokkalaisten yhteistä yötä. Yön jälkeen sunnuntaina osallistumme yhdessä Jumalanpalvelukseen, jonne myös perheesi on lämpimästi tervetullut!

Viimeinen ilmoittautumispäivä Yö kirkossa tapahtumaan on 19.11.2022.

Ilmoittaudu Yö kirkossa tapahtumaan täällä.

Lastenkuoro Valonsäteet ja Laulukerho Loiste!

Lastenkuoro Valonsäteet ja Laulukerho Loiste! kutsuvat mukaan musiikista innostuneita eskareita ja koululaisia. Valonsäteet on harrastekuoro eskari-ikäisistä tokaluokkalaisiin ja laulukerho Loiste! 3–7 luokkalaisille. Iloitaan yhdessä musiikista ja opitaan uutta. Näissä hyvän mielen ryhmissä on kivaa, oppii uusia lauluja ja leikkejä sekä saa uusia kavereita! Erityistaitoja ei tarvita, tärkeintä on, että tykkäät musiikista ja laulamisesta. Ohjaajina kanttorit Hanna ja Heli.

Ilmoittaudu mukaan Hannalle tai Helille:

Heli Kantola, 050 438 9831, heli.kantola@evl.fi

Hanna Virtanen, 050 532 6841, hanna.virtanen@evl.fi

Tule valonsäteeksi ja mukaan loistavaan joukkoon!

Lähimmät tulevat harjoitukset alla.

Jos listaus on tyhjä, ovat tämänhetkiset tilaisuudet ohi ja seuraavia tilaisuuksia ei ole vielä tapahtumakalenterissa.‍

Lisätietoa kerhoista ja junnutoiminnasta

Lisätietoa junnutoiminnasta ja kerhoista saat Heidiltä.