23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Isoshaku Vuosaaressa on alkanut!

Vuosaaren seurakunta

11.01.2019, 13:27 /  päivitetty 11.01.2019, 13:34
Isoshaku ensi kesän leireille on alkanut! Hae hakemus Valosta tai tulosta se täältä. Hakuaika on 7.1. – 15.2.2019.

Isoshaku ensi kesän leireille on alkanut!

Hae hakemus Valosta tai tulosta se täältä.

Hakuaika on 7.1. – 15.2.2019.

Täytä hakemus ohjeiden mukaan, ja palauta se Valon postilaatikkoon (portaiden viereisen oven vieressä seinällä) tai jollekin nuorisotyönohjaajista.

Isoshaun ohjeistus

Isoshaku on kolmeosainen.

1) Leiritoiveet ja henkilötiedot täytetään paperiseen hakulomakkeeseen.

Voit hakea isoshakemuksen Valosta tai tulostaa sen täältä.

2) Henkilötiedot täytetään myös sähköisesti netissä. Tämä nopeuttaa hakemusten käsittelyä.

Tässä linkki isoshaun verkkolomakkeeseen.

3) Laita lisäksi itsestäsi tunnistettava kuva Jugelle nimen kera WhatsApp viestinä numeroon 040 540 5246, tai sähköpostilla jukka.drugg@evl.fi.

Montako leiriä pitää valita?

Täytä hakemus ja tiedot nettiin huolellisesti. Valitse sinulle sopivista leireistä vähintään viisi, ja numeroi ne järjestykseen (1) mieluisin vaihtoehto, (2) toiseksi mieluisin vaihtoehto, jne. Jos jostain syystä sinulle käy vain joku tietty leiri, kerro syy tähän perusteluissa jotka voit kirjoittaa hakemuksen reunaan tai kääntöpuolelle. Tällöin kuitenkaan leiripaikan saaminen ei ole varmaa.

Otetaanko kaveritoive huomioon?

Jos sinulla on kaveritoive, täyttäkää hakemuksenne yhdessä niin, että leiritoiveenne ovat samat ja niitatkaa hakemukset kiinni toisiinsa ennen palauttamista. Tällöin hakemuksianne käsitellään samassa nipussa. Kaveritoive voi koskea vain yhtä henkilöä, jos useampi kuin kaksi hakemusta on nidottu yhteen, irrotetaan hakemukset toisistaan ja ne käsitellään erillisinä hakemuksina.

Kuka voi hakea isoseksi?

Isoseksi voivat hakea kaikki isoskoulutuksen käyneet, tai vielä siinä mukana olevat. Appariksi (apuohjaajaksi) voivat hakea jo kokeneemmat isoset, joilla on vähintään kahden rippikoulun isoskokemus.

Missä isosvalinnat julkistetaan?

Valinnat julkaistaan isoskoulutusleirillä 8.3.2019, sekä sen jälkeen nettisivulla www.hgc.fi. Netissä julkaisemme vain etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen.

Mikä vaikuttaa isospaikan saamiseen?

Tärkeää huomata: Jos isospaikkoja ei riitä kaikille hakeneille, vaikuttaa nuorten toimintaan osallistumisen aktiivisuus ja isoskoulutukseen osallistumisaktiivisuus paikan saamiseen. Leiripaikka annetaan ensisijaisesti silloin aktiivisimmille.

Isoskoulutuksessa vielä mukana olevat huomio! Isoskoulutuksen suorittaminen ja isoskoulutusleirille osallistuminen on edellytys isospaikan saamiselle. Isospaikan menettää, jos ei osallistu koulutukseen/leirille tai tee korvaavia tehtäviä.

R‍ippikoulut Vuosaaressa 2019

LummeSki lasketteluripari (hiihtoloma), Viitasaari. Tämän leirin isoshaku on jo päättynyt.

Merirasti päiväripari, Merirasti-kappeli, Helsinki. Leirijakso 3.–6.6. ja 9.–12.6. Ohjaajat Samuel Paananen (pappi) ja Heidi Ruuska (nuorisotyönohjaaja). Konfirmaatio su 16.6. klo 11.

Korpirauha, Siuntio. Leirijakso (ke–ke) 5.–12.6. Ohjaajat Antti Pesonen (pappi), Taija Elste–Ranta (nuorisotyönohjaaja) ja Emilia Ekholm (kesäteologi). Konfirmaatio su 25.8. klo 14.

Kivisaari 1, Helsinki. Leirijakso (ke–ke) 26.6.–3.7. Ohjaajat Samuel Paananen (pappi), Teija Tuukkanen (kanttori) ja Heidi Ruuska (nuorisotyönohjaaja). Konfirmaatio su 25.8. klo 11.

Lummeniemen kesä 1, musaripari, Viitasaari. Leirijakso (ma–ma) 1.–8.7. Ohjaajat Lauri Holma (pappi), Jukka Drugg (nuorisotyönohjaaja) ja Hanna Virtanen (kanttori). Konfirmaatio su 22.9. klo 11. Musariparilla musiikki on aktiivinen osa leirielämää ja sitä toteutetaan monin tavoin. Musariparille osallistuminen ei vaadi kuitenkaan mitään erityistaitoja, osallistua voi, vaikka musiikki ei olisi intohimo, harrastus tai osa elämää. Jos soitat jotain soitinta, laita siitä merkintä riparihaun lisätietokenttään.

Lummeniemen kesä 2, Viitasaari. Leirijakso (ma–ma) 8.–15.7. Ohjaajat Tiina Ahonen (pappi) ja Ilkka Kanerva (nuorisotyönohjaaja). Konfirmaatio la 31.8. klo 14.

Kivisaari 2, Helsinki. Leirijakso (ke–ke) 10.–17.7. Ohjaajat Tommi Vanhanen (pappi), Jonna Peitso (nuorisotyönohjaaja) ja Emilia Ekholm (kesäteologi). Konfirmaatio la 31.8. klo 11.

Lummeniemen kesä 3, Viitasaari. Leirijakso (ma–ma) 15.–22.7. Ohjaajat Simi Virtanen (pappi) ja Jukka Drugg (nuorisotyönohjaaja). Konfirmaatio su 22.9. klo 14.