15.08. Onneksi olkoon: Marjatta, Marja, Jaana, Marjo, Marita, Marjut, Marianne, Maritta, Marjaana, Marjukka, Marianna, Jatta | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Nuorten matka Maata Näkyvissä -festareille Turkuun

Vuosaaren seurakunta

15.11.2019 klo 15:00 - 17.11.2019 klo 18:00 Vaatii ilmoittautumisen

Maata Näkyvissä -festarit Turussa kokoaa vuosittain noin 20000 henkeä yhteen. Tänä vuonna festarit järjestetään jo 35. kerran. Vuoden 2019 teema on Mitä mä pelkään?

Lähde mukaan nuorten reissulle ja koe festarit perjantai–sunnuntai 15.–17.11.! Festaritunnelmaa, tuhansia nuoria, musaa, menoa ja seuraa Turussa. Lähde mukaan nuorten matkalle. Hinta 60e sis. festarirannekkeen, majoituksen Kunstenniemen leirikeskuksessa, aamiaisen, festariruoat ja bussikuljetukset. Rajoitettu määrä paikkoja!

Ilmoittautuneet saavat tarkemmat tiedot lähtö- ja paluuajoista, tämän tapahtuman ajat ovat viitteelliset.

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautuminen on avoinna 20.10. saakka. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoa sähköisestä ilmoittautumisesta

Helsingin seurakunnat ovat ottaneet sähköisen ilmoittautumisen käyttöön. Ennen ensimmäistä ilmoittautumista huoltajan tulee luoda käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla ilmoittautumisia on mahdollista seurata ja tarpeen mukaan muuttaa ilmoittautumista hakuaikana. Tunnukset kannattaa säilyttää, sillä samoilla tunnuksilla voi ilmoittautua jatkossakin. Tunnusten luomiseen tarvitset vahvan tunnistautumisen varmennekortin, mobiilivarmenteen tai nettipankkitunnusten kautta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vahvaan tunnistautumiseen, ota yhteyttä työntekijään.

Lisätiedot reissusta

taija.elste@evl.fi, 050 362 4375.

Maata Näkyvissä festareiden nettisivut löydät täältä.