29.03. Onneksi olkoon: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne, Jonni | Palaute | På svenska | In English

Vuosaaren seurakunta

Sanajumalanpalvelus Vuosaaren kirkosta TV7 kanavalla

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli29.03.2020 klo 10:00 - 11:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Ei oikeanlainen, ei sellainen, kun halusin ja odotettiin. Niin ne sinusta sanoivat, ihmiset, ja käänsivät sinulle selkänsä. Mutta sinä olet perustus, kaiken alku ja loppu. Sinun varaasi kaikki rakennettiin.

Ssanajumalanpalvelus Vuosaaren kirkosta TV7 kanavalla sunnuntaina 29.3. klo 10. Jumalanpalveluksen liturgia ja saarna Marketta Antola, musiikki Anniina Ilola.

Päivän aiheena on Kärsimyksen sunnuntai.

Evankeliumi: Luuk. 13: 31–35

Rukous: Sinä Jumala olet valoni ja totuuteni. Valaise minut, elämäni.

Seurakunta on ihmisten rinnalla ja välittää uskon ja toivon sanomaa. Vaikeinakin aikoina, ja ennen kaikkea silloin, seurakunta ja koko kirkko jatkaa rukousta kansan ja koko maailman puolesta. Käytännön toimintaa sopeutetaan tilanteen vaatimalla tavalla.

Piispat ovat yhdessä päättäneet, että jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi. Jumalanpalvelukset kuitenkin pidetään sanajumalanpalveluksina jokaisessa seurakunnassa siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset lähetetään mahdollisuuksien mukaan internetissä. Jumalanpalvelusten seurakunta muodostuu etäyhteyksin niihin osallistuvista.

Jotta mahdollisimman moni voisi päästä osallistumaan jumalanpalveluksiin Vuosaaren seurakunta siirtää poikkeusajaksi jumalanpalveluksensa TV7-kanavalle sunnuntaiksi klo 10. Ensiesityksen jälkeen jumalanpalvelus on nähtävissä myös TV7 ohjelma-arkistosta.