02.07. Onneksi olkoon: Maria, Maija, Mari, Meeri, Marika, Maiju, Maaria, Maikki, Kukka-Maaria | Palaute
Vuosaaren seurakunta

Jumalanpalvelus Vuosaaren kirkossa | Salattu Jumala

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli07.06.2020 klo 11:00 - 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaaren kirkko, Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki

Pyhä, salattu Jumala. Sinä olet kaiken alku, ylläpitäjä ja päämäärä. Kun yritän ymmärtää sinua ja olemustasi, en pysty siihen. Sinä ylität ihmisymmärryksen. Sinun edessäsi ymmärrykseni on pieni, mutta suurta on se, ettei minun lopulta tarvitsekaan ymmärtää. Riittää, että ihmettelen, uskon ja ylistän. Älä anna sen ihmeen sammua sydämestäni.

Jumalanpalvelus Vuosaaren kirkossa

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Vuosaaren kirkkoon sunnuntaina 7.6. klo 11. Liturgia ja saarna Marketta Antola, musiikki Eeva Jurmu. Päivän aihe on Salattu Jumala.

Jumalanpalvelukseen voi toistaiseksi osallistua kokoontumisrajoituksen mukaisesti noin viisikymmentä henkilöä. Turvallisuudesta huolehditaan turvaetäisyyksin ja hygieniaohjein.

Kokoonnu kanssamme jumalanpalvelukseen television ja netin välityksellä

Jumalanpalvelus Vuosaaren kirkossa TV7 kanavalla sunnuntaisin klo 10. Ohjelmien tallenteet löytyvät seurakunnan Facebook ja nettisivuilta, sekä TV7 ohjelma-arkistosta.