05.07. Onneksi olkoon: Unto, Untamo | Palaute
Vuosaaren kirkko

Vauvakirkossa tehtiin kastepuuhun tilaa uusille lehdille

Vuosaaren seurakunta

26.01.2018, 15:29

Mukavassa vauvakirkossa riisuttiin kastepuusta kaikkien viime vuonna kastettujen lehdet. Olitko mukana noutamassa omaasi? Jos et, vielä ehdit saada kastepuun lehden muistoksi.

Vuosaaren kirkossa on ollut reilun vuoden ajan kastepuu, johon on ripustettu kastetuille lapsille, ja muutamille nuorille ja aikuisillekin kastelehdet sunnuntain messussa. Näin ne ovat konkreettisesti muistuttaneet siitä, että seurakuntaan liittyy uusia jäseniä, joiden elämän ja kasvun puolesta on tärkeä rukoilla.

Lauantaina 20.1. järjestimme ensimmäisen kerran vauvakirkon, jonka päätteksi sai kastepuusta ottaa oman kastelehden. Tilaisuuden tunnelma oli herkkä, lämmin ja yllättävän rauhallinen, vaikka sylilapsia oli mukana useita kymmeniä.

Vauvakirkossa muistelimme kastetta ja erityisesti sitä, kuinka jokainen meistä on ihme, suuri ihme, ja se herättää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan. ”Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä” sanotaan Psalmissa 139.

Kirkkohetken päätteeksi nautimme kirkkokahvit ja vauvoille tarjottiin tietysti pilttiä ja maissinaksuja!

Ps. Jos et päässyt mukaan tähän tilaisuuteen, mutta haluaisit saada muistoksi oman lapsen kastelehden, voit käydä hakemassa sen seurakunnan toimistosta (Satamasaarentie 7, avoinna ma, ti, to, pe 9-13 ja ke 14-17, paitsi aina arkipyhää edeltävänä ke 9-13).