15.08. Onneksi olkoon: Marjatta, Marja, Jaana, Marjo, Marita, Marjut, Marianne, Maritta, Marjaana, Marjukka, Marianna, Jatta | Palaute
Vuosaaren kirkko

Marian ilmestyspäivän saarna on nyt luettavissa blogissa

Vuosaaren seurakunta

27.03.2018, 13:34 /  päivitetty 27.03.2018, 13:23
Reilu viikko sitten, palmusunnuntaita edeltävänä sunnuntaina, vietettiin Marian ilmestyspäivää. Tuo päivä on varmasti ollut nuorelle Marialle ihmeellinen, sillä enkeli Gabriel saapui ilmoitti, että Marialle olisi syntyvä lapsi, Jeesus. Tuon sunnuntain saarnateksti on nyt luettavissa blogissamme.

‍Reilu viikko sitten, palmusunnuntaita edeltävänä sunnuntaina, vietettiin Marian ilmestyspäivää. Tuo päivä on varmasti ollut nuorelle Marialle ihmeellinen, sillä enkeli Gabriel saapui ilmoitti, että Marialle olisi syntyvä lapsi, Jeesus. Tuon sunnuntain saarnateksti on nyt luettavissa blogissamme.

Poiminta Samuel Paanasen saarnatekstistä:

"Suostuessaan hänelle annettuun tehtävään Maria osoitti suurta luottamusta Jumalaan. Hän tiesi ja uskoi, että Jumala pitäisi hänestä huolta, tapahtui mitä tahansa. Hän uskoi myös enkeli Gabrielin sanoihin: Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Maria ei ollut hiljainen ja alistuva, vaan Jumalaa ylistävä ja hänen tahtoaan rohkeasti toteuttava nainen. Marian esimerkki rohkaisee epätoivoisintakin nousemaan ja katsomaan elämäntilannettaan uudesta, toivon näkökulmasta."