10.08. Onneksi olkoon: Lauri, Lasse, Lassi | Palaute
Vuosaaren kirkko

Lasten ja perheiden joulu Vuosaaressa

Vuosaaren seurakunta

01.11.2019, 10:24 /  päivitetty 01.11.2019, 10:26
Joulu kutsuu kaikki mukaan riemuitsemaan syntyvästä Vapahtajasta. Adventin aika on jännittävää odotuksen aikaa. Sen tapahtumat valmistavat meitä jouluun.
Piirretty kuva jossa aikuinen ja lapsi rakentavat lumiukkoa.

Lasten ja perheiden joulu Vuosaaressa 2019

Joulu kutsuu kaikki mukaan riemuitsemaan syntyvästä Vapahtajasta. Adventin aika on jännittävää odotuksen aikaa. Sen tapahtumat valmistavat meitä jouluun. Tervetuloa mukaan adventin ja joulun ajan tapahtumiin!

Hoosianna!

Ensimmäisen Adventin perhekirkko sunnuntaina 1.12. klo 11 Vuosaaren kirkossa. Mukana Lauri-pappi, varhaiskasvatuksen Kiiki ja monia kerhoista tuttuja kasvoja. Perhekirkko on mukava perheiden yhteinen kirkkohetki. Kirkon jälkeen joulumyyjäiset. Tule tekemään löytöjä, ihania itse tehtyjä aarteita omaksi iloksi tai lahjapakettiin käärittäväksi.

Jouluvaellus kutsuu mukaan kerholaiset – ja kaikki muutkin!

Päivä- ja perhekerhojen oma Jouluvaellus Vuosaaren kirkolla tiistaina 10.12. klo 11. Pientä jouluista tarjottavaa vaelluksen jälkeen. Tule kulkemaan yhdessä kohti joulua, ihastelemaan ja ihmettelemään!

Kaikille avoin Jouluvaellus Vuosaaren kirkolla tiistaina 10.12. klo 17. Ennen vaellusta mahdollisuus syödä iltapalaa klo 17 alkaen. Iltapalan hinta 5 e aikuinen tai 10 e koko perhe. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Jouluvaellus alkaa klo 17.30. Tule kulkemaan yhdessä kohti joulua, ihmettelemään, ihastumaan ja hämmästelemään! Jouluvaellusta suunniteltaessa on otettu huomioon erityisesti perheen pienet ja kouluikäiset, mutta vaelluksen ilosta pääsevät nauttimaan kaikki.

Lasten Kauneimmat Joululaulut

Lasten Kauneimmat Joululaulut Vuosaaren kirkossa sunnuntaina 15.12. klo 14. Mukana laulun ilossa pastori Lauri Holma, varhaiskasvatuksesta tuttu Kirsi Satosalmi ja musiikissa lastenkuoroa ohjaava kanttori Eeva Jurmu – sekä lastenkuoro! Tervetuloa koko perheen voimin laulamaan joulutunnelmaa!

Yhteislaulua jouluilon puolesta ja lähetystyön hyväksi. Tule laulamaan Jouluiloa ja hyvää tekeviä joululauluja. Tilaisuudessa kerätään kolehti kehitysmaiden lasten hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta tehtävään työhön.

Lasten joulun odotuksen ilo tarttukoon meihin kaikkiin!
lähikuva vaalean tytön kasvoista joka ihmettelee joulukuusen koristeita

Tavataan Joulupolulla!

Seurakunta on tänäkin vuonna mukana Vuosaaren Joulupolulla Uutelassa. Seurakunnan tunnelmallisessa jouluteltassa tarjoillaan glögiä ja piparkakkuja ja lauletaan Kauneimpia Joululauluja pop-up tyylisesti. Mukana laulamassa Valon ääni.

Vuosaaren Joulupolku Uutelassa lauantaina 30.11. klo 12–17.

Lämmintä joulutunnelmaa, laulua, glögiä ja piparkakkuja. Joulun taikaa!
Kuvassa lunta, tyttö punaisessa mekossa kantaa lyhtyä jossa palaa valo. Tyttö kävelee lumisella polulla.