03.07. Onneksi olkoon: Arvo | Palaute
Vuosaaren kirkko

Lahjatoiveet 2019 Vuosaaressa - auta ja ilahduta!

Vuosaaren seurakunta

30.11.2018, 10:50 /  päivitetty 13.11.2019, 14:04
Haluatko tuoda iloa lapsen jouluun? Lahjoita vähävaraisen perheen lapselle toivejoululahja! Joulupuu-keräyksen kautta ilahdutetaan tänäkin jouluna lukemattomia lapsia ja perheitä. Ilon saa myös lahjoittaja, kun tietää että aattoiltana paketista avautuu lahja, joka varmasti on toivottu ja iloittu.

Rakenna Joulupuu -keräyksen kautta ilahdutetaan tänäkin jouluna lukemattomia lapsia ja perheitä. Ilon saa myös lahjoittaja, kun tietää että aattoiltana paketista avautuu lahja, joka varmasti on toivottu ja iloittu.

Joulupuu vuosaarelaisten vähävaraisten perheiden lasten hyväksi avautuu kirkossa messun jälkeen ensimmäisenä adventtina 1.12. jolloin lahjatoiveita voi valita kirkolla. Joulupuun avauksen jälkeen loput lahjatoiveet ovat varattavissa tästä.

Haluatko tuoda iloa lapsen jouluun? Hanki lahja Rakenna Joulupuu-keräyksen kautta.

Lahjoitettavien lahjojen tulee olla uusia ja lahjan arvo on korkeintaan 40 euroa.

Lahjat tulee toimittaa seurakuntaan keskiviikkona 11.12. mennessä, jotta lahjat ehditään toimittaa eteenpäin perheisiin ennen joulua. Lahjat voit toimittaa seurakunnan toimistoon (kirkkoherranvirastoon) tai Katukappeliin.

Lämmin kiitos osallistumisestasi!

Lisätiedot: Johtava diakoniatyöntekijä Tuula Mäkinen, p. 050 414 3318.

Toivelahjalista

Toivelahjat julkaistaan tässä sunnuntaina 1.12.2019 iltapäivällä. Lahjat ovat valittavissa myös Vuosaaren kirkossa sunnuntain messun jälkeen.

Lahjavalinnasta ilmoittaminen

Jos haluat ilahduttaa toivelahjalla, valitse yllä olevista lahjatoiveista sopiva. Ilmoitathan netin kautta tehtävistä lahjavarauksista alla olevalla nettilomakkella tai sähköpostilla tuula.makinen@evl.fi, tai viestillä numeroon 050 414 3318.

Ilmoitus lahjatoiveen varauksesta